Realitatea TV va difuza in prime time ‚Realitatea te priveste’
Joi, 19 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Realitatea TV pregateste, din 24 iunie, “Realitatea te priveste”, o emisiune care trece subiectul zilei printr-un filtru economic, politic si social si in care telespectatorul poate interactiona oricand cu emisiunea, anunta reprezentantii postului de televiziune. „Realitatea te priveste” va fi difuzata de marti pana joi, intre orele 22.00 si 23.00, si va fi prezentata de Andreea Cretulescu.

 

Autorii spun ca telespectatorii Realitatea TV vor putea participa activ la “Realitatea te priveste” prin intermediul numarului de telefon cu apel gratuit 0800 080 333, unde vor putea pune intrebari, isi vor exprima opiniile cu privire la subiectele discutate de Andreea Cretulescu si de invitatii sai sau vor putea face sesizari despre evenimente observate de ei.

 

Telespectatorii vor mai avea la dispozitie adresa de e-mail realitateatepriveste@realitatea.net si numarul de SMS 1484 (0,5 euro/mesaj), prin intermediul carora vor putea trimite mesaje sau vor vota prin DA sau NU la intrebarile propuse de “Realitatea te priveste”, mesajele trimise de telespectatori urmand sa ruleze pe banda de sus a ecranului.

 

“ Vrem ca cei care ne privesc sa nu fie doar simpli spectatori, ci actori ai spectacolului, interactiunea fiind acel ingredient esential care da adevarata fata a realitatii. Nu trebuie sa mai existe lumea lor si lumea noastra”, a declarat despre noua emisiunea Andreea Cretulescu (foto). „Asadar, ne propunem sa prezentam realitatea intr-o dramaturgie in care actorul se gaseste atat in fata ecranului, cat si pe ecran”.


PUBLICITATE: