Realitatea TV scoate din buzunar 5,3 Milioane EUR pentru elicopter propriu
Luni, 29 Decembrie 2008
 (AdPlayers.ro, Irina Toma )

Realitatea TV are elicopter propriu. Potrivit reprezentantilor de relatii publice, postul din trustul Realitatea Catavencu devine prima televiziune din Romania care are un elicopter capabil sa transmita stiri live, 24 de ore din 24. Achizitionat din Germania, elicopterul are 3+1 locuri, si poate atinge pana la 240 de km/h, avand o autonomie de zbor de doua ore si jumatate si o raza de actiune de 250 de km de la locul decolarii.

Conform postului de televiziune, aparatul de zbor va sta in permanenta la dispozitia departamentului Stiri pentru a transmite in casele romanilor, in cel mai scurt timp posibil, imagini de la evenimente care ii privesc si ii afecteaza direct. Potrivit oficialilor de comunicare, in momentul de fata, aparatul de zbor Realitatea TV este cel mai bine dotat elicopter cu echipament de televiziune din Europa. Elicopterul valoreaza  aproximativ 5,3  Milioane EUR, din care  aproximativ 1,4 milioane de euro valoarea echipamentelor.

Aparatul de zbor este dotat cu doua camere de luat vederi, una in habitaclul aparatului si o camera Cineflex, montata pe burta elicopterului. Aceasta din urma este cea mai performanta din lume: are rezolutie HD si poate transmite in direct, in conditii si detalii impecabile, de la 300 de metri inaltime, imagini cu o masina aflata in miscare. De asemenea, ea poate focaliza pe o tinta aflata la 6 kilometri distanta. 


PUBLICITATE: