Realitatea-Catavencu suspenda publicarea lunarului Le Monde diplomatique - editia romana
Joi, 20 Martie 2008(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Realitatea-Catavencu suspenda “Le Monde diplomatique - editia romana”. Potrivit editorului,  Grupul de presa Realitatea-Catavencu si societatea DLMB Media au decis, de comun acord, sa suspende parteneriatul care avea ca scop publicarea lunarului “Le Monde diplomatique - editia romana”.

Revista a fost lansata in aprilie 2006 la initiativa celor doua societati si si-a propus sa dezvolte un gen de jurnalism inexistent in Romania. Jurnalul a publicat analize girate de experti, furnizind sursele acestora, oferind astfel cititorilor posibilitatea de a consulta cartile, studiile si site-urile care stateau la baza argumentatiilor.

De-a lungul a 22 de numere, Le Monde diplomatique a fost singurul ziar care a oferit, in tara, acest tip de jurnalism. Au avut prioritate stiintele sociale, relatarea fidela a miscarilor sociale, jocurilor geopolitice internationale si problemele de mediu.

Potrivit editroilor, textele Le Monde diplomatique sint, in continuare, disponibile publicului din Romania pe www.monde-diplomatique.ro  sau, netraduse, pe www.monde-diplomatique.fr.

/ MEDIA

In portofoliul Grupului Realitatea-Catavencu intra publicatiile Academia Catavencu, Cotidianul, 24 Fun, Psihologia azi, J’adore, Tabu, Idei in dialog, Investitii si Profit, Money Express, Bussines Standard, Aventuri la pescuit, Bucataria pentru toti, Superbebe, precum si Radio Guerilla, Radio Total, Realitatea TV, Romantica si The Money Channel, alaturi de agentia de stiri NewsIn, portalurile www.iqads.ro, www.moneyline.ro si reteaua instore TV Monopoly.

DLMB Media este operatorul licentei Le Monde diplomatique in Romania, editorul site-ului www.monde-diplomatique.ro si al altor produse legate de “Le Monde diplomatique - editia romana”.


PUBLICITATE: