Realitate virtuala, augmentata, inteligenta artificiala si masini autonome in noul sezon iLikeIT! Pro TV.
Joi, 16 Februarie 2017

iLikeIT revine intr-un nou sezon la Pro TV sambata, 18 februarie, de la ora 10:00  cu subiecte precum realitatea virtuala, realitatea augmentata, inteligenta artificiala, masinile autonome si casele inteligente, dupa ce George Buhnici si Marian Andrei au fost in Statele Unite ale Americii, in Las Vegas, pentru Consumer Electronics Show.

Potrvit responsabililor de relatii publice ai postului, chiar de la prima editie iLikeIT, telespectatorii vor putea vedea cat de avansata este tehnologia de la bordul vehiculelor inteligente, dar si masinile viitorului cum aduna kilometru dupa kilometru, sub palaria testelor. Emisiunea a descoperit ca au acoperit cateva sute de milioane, pe sosele, si miliarde bune in lumea virtuala. Echivalentul a 300 de ani de condus pentru intreaga omenire.

Cu mai bine de 3.800 de expozanti, 600 de start-up-uri si nu mai putin de 175.000 de profesionisti din industrie., targul de tehnologie a ajuns anul acesta la editia cu numarul 50 si ne permite sa aruncam o privire in viitor.

Echipa iLikeIT a trecut si prin Silicon Valley, California. De aici s-au ridicat companiile Apple si Intel, au scris istorie Google si Facebook, Tesla si eBay. Mii de romani lucreaza, in acest moment, la companiile cu sedii aici.  Studenti de top, cercetatori, doctori, unii dintre ei ajung sa fie recrutati de companii-gigant sau chiar de catre statul american.

Mai mult in Media, TV

 


PUBLICITATE: