Radio ZU si Primaria Municipiului Bucuresti lanseaza campania Orasul Faptelor Bune
Miercuri, 14 Decembrie 2016

adplayers.info

Radio ZU si Primaria Municipiului Bucuresti lanseaza campania „Orasul faptelor bune”. Potrivit reprezentantilor de marketing ai companiei Grupul Media Camina (GMC), care opereaza licenta de emisie a postului de radio, in perioada 17-27 decembrie, in Piata Universitatii se va construi primul oras in care sunt invitati toti cetatenii care vor sa faca bine, dar si cei care au nevoie de ajutor.

Astfel, intr-un spatiu al muzicii si al magiei de sarbatori, un experiment urban si uman, in care initatorii campaniei promit ca impreuna cu participantii la evenimente sa indeplineasca si cat mai multe dorinte.

Timp de o  saptamana, DJ-ii Radio ZU vor locui in acest oras al bunatatii si vor transmite live din casa ZU 24 de ore din 24. Acestia vor avea misiunea de a strange toate dorintele romanilor, de a le promova si de a facilita indeplinirea lor. Fie ca sunt mari sau mici, toate dorintele vor fi prezentate publicului si alaturi de parteneri si vedete, Radio ZU va aduce magia sarbatorilor in cat mai multe case din Romania.

Casa Radio ZU – muzica si provocari pentru a face bine

Potrivit reprezentantilor de comunicare, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma (asistenta lor de matinal), Razvan Popescu, Flick, Adi Mihaila si Raluca Benavides vor locui non-stop, pe toata durata campaniei, in studioul ZU din Orasul Faptelor Bune.

Studioul mobil va fi construit sub forma unei case cu o laterala complet transparenta in dreptul careia vor fi amenajate zona de emisie si o zona de relaxare pentru DJ-i. Constructia va contine si o zona de dormitor, toaleta si alte dependinte. Dj-ii ZU din casa vor organiza diverse actiuni surpriza pentru strangerea de fonduri.

Autorii campaniei promit ca, in fiecare zi, in casa ZU cele mai cool vedete  vor dona produse personale pentru o licitatie de fapte bune si vor accepta totodata si cele mai traznite provocari pentru a indeplini cat mai multe dorinte. Langa studio va fi amplasata o scena pe care vor concerta cei mai cunoscuti artisti, in fiecare seara intre orele 18:00-21:00: Inna, Andra, Carla’s Dreams, Randi, Horia Brenciu, Alina Eremia, Lidia Buble, Lora, Puya si multi altii.

Mai mult in Media, Radio,  


PUBLICITATE: