Radio Romania a batut programe din 32 de tari. Argint la World’s Best Radio Programs 2014
Joi, 17 Iulie 2014
 

adplayers. Iulian Toma
Competitori din 32 de tari, 2 mari premii, 50 de medalii internationale de aur, 57 de argint, 56 de bronz si cel mai important trofeu pentru noi, romanii, un Argint pentru Radio Romania ( Silver Radio Winner). Acesta este bilantul pe scurt al celei mai recente editii World’s Best Radio Programs 2014. 

Premiul a fost acordat in sectiunea Entertainment, categoria Best Drama Special pentru programul “Metamorfoza”.

Competitia World’s Best Radio Programs este organizata sub cupola binecunoscutului New York Festivals, ce recunoaste performanta in comunicare, media si entertainment.

Participarea internationala de exceptie, premiile recunoscute in intreaga lume fac din trofeul cucerit de Radio
Romania unul dintre cele mai prestigioase premii castigat de media romaneasca in intrecerile internationale de profil.

Metamorfoza: Un semnal de alarma asupra societatii de azi si alienarii individului
 
Productie a teatrului National Radiofonic cu un scenariu original de Ion Andrei Puican, inspirat dupa nuvela omonima de Franz Kafka. Metamorfoza ridica un semnal de alarma asupra societatii de azi si alienarea care ne pandeste pe fiecare intr-o asemenea societate. Piesa aduce in contemporaneitate ideea nuvelei kafkiene: marginalizarea si izolarea individului intr-o lume sociopata, transformarea personalitatii si a laturii umane in functie de cerintele sistemului si a scarii valorice care guverneaza intreaga comunitate.

Metamorfoza ii are in distributie pe Alexandru Potocean, Andreea Gramosteanu, Costel Cascaval, Mirela Zeta, Catalin Babliuc, Vasile Calofir, Vlad Oancea, George Alexandru, Anca Ghenoside, Rob Pewtress, George Moise, Razvan Zeta, Iustina Taraboanta. Regia de studio a fost asigurata de Janina Dicu, Regia muzicala de Madalin Cristescu. Sound design este semnat de Mihnea Chelaru, iar Regia artistica de Ion Andrei Puican.

Premiul romanesc pe pagina online a competitiei

Mai mult in Festival


PUBLICITATE: