Publicis Romania are noi oameni de creatie
Vineri, 26 August 2005

( AdPlayers.ro ) Publicis Romania are noi oameni de creatie. Alina Cristina Covalcic (27 de ani) – Copywriter, Cristian Simion (23 de ani) - Junior Copywriter si Iulian Marinescu ( 27 de ani ) - Art Director sunt cei trei noi oameni de creatie ai agentiei de publicitate.

Publicis Romania are noi oameni de creatie

Alina Cristina Covalcic, Copywriter

Alina Cristina Covalcic si-a incheiat studiile universitare – Facultatea de litere si masteratul in literatura romana la Cluj. In 2002, Alina a devenit colaboratoarea revistei Unica, colaborand la scurta vreme si cu o alta revista de femei, Lena, si chiar cu studioul de productie Castel Film spun reprezentantii agentiei. In 2003 ea a mai lucrat in publicitate la Babel la departamentul de creatie.

Cristian Simion, Junior Copywriter

Publicis Romania are noi oameni de creatie

Junior copywriter-ul Cristian Simion este abolvent al Facultatii de Jurnalism a Universitatii Media din Bucuresti. Potrivit agentiei, dupa absolvirea scolii superioare, el a inceput sa lucreze in domeniul comunicarii la Image Promotion, unde a acumulat experienta ocupandu-se de mai multe proiecte, printre care Parliament, Colgate si Artic.

Originar din Chisinau, art director-ul Iulian Marinescu a absolvit Facultatea de Arte plastice, sectia grafica. Publicis Romania are noi oameni de creatieIn timpul facultatii a inceput sa lucreze la Ego Advertising, dupa care la TipArt. La Publicis Romania a fost mai intai Graphic Disigner.

Iulian Marinescu, Art Director

Agentia de publicitate Publicis Romania a fost infiintata in 1995 si este parte din grupul international de comunicare Publicis. Una dintre cele mai mari agentii de publicitate full-service din Romania potrivit companiei, Publicis Romania are in portofoliul de clienti nume precum Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, L’Oreal, Renault, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool.

Prezent in 229 de orase din 109 tari si cu un numar de peste 35.000 de angajati, grupul Publicis ocupa in industria de publicitate locul I in Europa, la nivel mondial acesta fiind al patrulea mare grup de comunicare. ( Irina Toma )


PUBLICITATE: