Publicis România citeaza o cifra de afaceri de 13,5 milioane EUR pe 2005
Marti, 10 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Publicis România a încheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 13,5 milioane euro, în crestere cu 24 % fata de anul precedent, citeaza oficialii companiei conduse de Teddy Dumitrescu un clasament aparut în Capital, aparut pe baza cifrelor de afaceri înregistrate la Ministerul de Finante.

Publicis România citeaza o cifra de afaceri de 13,5 milioane EUR pe 2005“Avem un business solid, cladit în ani de zile, pe baza unor principii de afaceri respectate cu consecventa atât de mine, cât si de întreaga echipa”, a declarat Teddy Dumitrescu (foto), Presedinte Publicis Group România.

Performanta, spune agentia citând clasamentul facut de saptamânalul economic din grupul Ringier, situeaza Publicis România pe locul doi în topul marilor agentii de publicitate din România. Potrivit sursei, cifra de afaceri citata în Capital nu include si veniturile companiilor specializate din cadrul grupului: Optimedia, Publicis Dialog, Publicis Events, Publicis Healthcare. Rezultatul de anul trecut, mai adauga agentia, este cel mai bun obtinut de companie pâna acum si reprezinta un succes construit în 13 ani.

„Rezultatul (publicat de Capital n.r. ) ne face fericiti pe toti cei care lucram azi sub umbrela Publicis si suntem convinsi ca îi va face mândri si pe clientii nostri, partenerii care ne-au ajutat sa ajungem aici” , a mai afirmat presedintele grupului din România.

„Anul acesta am luat deja câteva decizii care vor duce compania spre urmatoarea etapa de dezvoltare", spune Dumitrescu. "Obiectivul nostru va fi sa confirmam pozitia deja ocupata în top si, de ce nu, sa mergem chiar mai sus”, conchide seful Publicis România.

AdPlayersFile Publicis România

Conform companiei, Publicis România este o agentie de publicitate full-service care isi are începuturile în 1993 si în prezent detine în portofoliu clienti cu renume pe plan local sau international: Anchor Group, British Airways, Schering Plough, Campofrio, Domeniile Tohani, Du Pont, Finansbank, Groupe SEB, Germanos, Garnier, Hochland, HP,  L'Oreal, Modul Design, Nissan, Renault, OMV, Podravka, P&G, URSUS Breweries, Ulker, Wienerberger, Whirlpool.


PUBLICITATE: