Protocol de colaborare ANAF - ICI pe informatii privind proprietarii de domenii
Miercuri, 15 Februarie 2017

Protocolul are ca obiect colaborarea partilor in vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucuresti ale detinatorilor domeniilor cu extensia .ro, inregistrate in serviciul RoTLD (www.rotld.ro).

adplayers. info

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica – I.C.I. Bucuresti vor semna un protocol de colaborare in vederea schimbului de informatii, anunta intr-un comunicat de presa resposabilii de relatii publice ANAF.

Potrivit informarii, ICI Bucuresti va pune la dispozitia A.N.A.F. datele necesare pentru indeplinirea atributiilor care ii revin privind colectarea veniturilor si prevenirea si combaterea evaziunii si fraudei fiscale. Astfel, Protocolul are ca obiect colaborarea pa rtilor in vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucuresti ale detinatorilor domeniilor cu extensia .ro, inregistrate in serviciul RoTLD (www.rotld.ro).

Furnizarea datelor de catre ICI Bucuresti se va realiza cu respectarea legislatiei in vigoare. Potrivit informarii, Directia Generala Tehnologia Informatiei din cadrul A.N.A.F. va asigura aplicatia informatica de interogare domeniu/vizualizare raspuns, in scopul obtinerii de informatii despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din Romania. Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI Bucuresti, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informatiile, conform procedurii comune de lucru.

Proiectele de acte normative, iniþiate de ANAF, sunt facute publice pe site-ul instituþiei la adresa www.anaf.ro, domeniul INFO ANAF/ Transparenta decizionala. De asemenea, acestea pot fi consultate la Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul in str. Apolodor nr.17, sector 5, Bucuresti.

Mai mult in Media, Internet, Interactive


PUBLICITATE: