Pro TV in doliu: George Iliescu, directorul general adjunct, a incetat din viata
Luni, 16 Iunie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

George Iliescu, Director General Adjunct, Operatiuni Tehnice Pro TV, a incetat din viata

 duminica dimineata in urma unui stop cardiac, potrivit website-ul postului de televiziune din Pache Protopopescu. Avea doar 49 de ani. George Iliescu  a fost unul dintre fondatorii trustului Mediapro si unul dintre cei care au inventat televiziunea moderna in Romania.

 

Un profesionist exceptional si un om cu totul special, oamenii din Pro TV spun ca era un om daruit, devotat, cald, capabil sa inspire o echipa, in stare sa rezolve cu calm orice criza. Colegilor din postul de televiziune inca nu le vine sa creada ca George Iliescu a plecat.

 

Mai mult despre pierderea imensa a postului de televiziune, intr-un material video pe website-ul Pro TV

 

Biografie George Iliescu

A inceput sa lucreze in televiziune in anul 1980, la 21 de ani, ca asistent de operator-imagine. Cativa ani mai tarziu a ajuns director de operatiuni pentru primul serviciu Betacam din Romania. In decembrie 89 a facut parte din comitetul care a asigurat continuitatea transmisiiilor TVR in acele zile. La inceputul anilor 90, a pus impreuna cu Adrian Sarbu bazele MediaPro, primul grup media privat din Romania, si PRO TV, prima televiziune comerciala de pe piata romaneasca.

 

Din 1995 si pana astazi, George Iliescu a fost director general adjunct al PRO TV. A format si condus, cu un profesionalism de inalta clasa, o echipa de oameni de televiziune, recunoscuta de colegii din toata lumea.

 

In decembrie 2006, a lansat in Romania, in premiera pentru Europa de Est, serviciul de televiziune de inalta definitie, facand din PROTV una dintre cele mai moderne televiziuni din lume. In 2006, a fost numit consultant tehnic pentru statiile CME din Cehia, Slovacia si Romania.

 


PUBLICITATE: