Pro TV de weekend pe cele mai noi modele de masini si teste la SuperSPEED cu Giurgea si Bratu
Vineri, 05 Mai 2017


Emisiunea este difuzata in fiecare sambata de la 10.30 ora la care, pe langa noile modele de masini, cei doi realizatori promit si teste surprinzatoare cu modelele prezentate.

sursa foto. Pro TV

adplayers. info

Pro TV aduce in weekend cele mai noi modele de masini la SuperSPEED cu Giurgea si Bratu. Emisiunea este difuzata in fiecare sambata de la 10.30 ora la care, pe langa noile modele de masini, cei doi realizatori promit si teste surprinzatoare cu modelele prezentate.

Pentru sambata, 6 mai, baietii au condus un Bentley Flying Spur V8, cea mai accesibila limuzina de la marca britanica, potrivit realizatorilor, pentru a vedea ce le ofera clientilor sai pretentiosi, care-si doresc ceva mai mult decat un ”simplu” BMW Seria 7 sau Mercedes-Benz Clasa S.

Emisiunea continua cu un test pe circuitul Academiei Titi Aur, unde prezentatorii merg cu noul Hyundai i30, pentru a intelege mai bine diferentele dintre acest model si Volkswagen Golf 7 facelift.

La superSPEED, telespectatorii vor vedea si un Jaguar F-Pace, care traieste periculos alaturi de Giurgea si Bratu pe drumuri dificile de munte, in timp ce un Mercedes-Benz GLC Coupe priveste tot testul. Cele doua modele sunt protagonistele unui test spectaculos la SuperSpeed. Acestea, dar si cele mai noi informatii din lumea auto si cele mai noi modele de masini, vor fi prezentate de Giurgea si Bratu, in fiecare sambata de la ora 10:30, la Pro TV.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: