Primim de la un "Lider national in publicitate si marketing online"
Miercuri, 13 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ca stergem sute de emailuri nedorite in fiecare zi, fara o cerere prealabila de accept pentru comunicarile comerciale, nu mai este deja niciun fapt iesit din comun. Dar faptul ca stergem mailuri nesolicitate si in cazul unui „lider national in publicitate si marketing online”, merita toata atentia, indiferent cat de autentica este autopozitionarea companiei.

„Ne mandrim cu faptul ca sute de firme din 32 de judete ne-au ales ca parteneri in vederea promovarii produselor/serviciilor acestora, astfel oferta lor ajungand la mii, chiar zeci de mii de potentiali clienti prin intermediul nostru, asta rezultand intr-o crestere evidenta a vanzarilor si o popularizare a brand-ului”, ne scrie domnul Vlad Pirvan, Director General la Online Marketing Romania, compania despre care vorbim si care se autoproclama „lider national in publicitate si marketing online”.

Potrivit site-ului OMRO, printre clientii care au incredere in liderul national in publicitate si marketing online se numara ProCar - un dealer de Skoda, Opel Victoria – probabil un alt distribuitor auto, Hidraulica UM Plopeni, Hotel Royal Plaza din Timisoara, Hotel Roco Izvin si altii.

Pentru ca nu este prima oara cand primim un mail nesolicitat de la domnia sa, ne-am gandit ca nu ar fi corect sa-i solicitam si noi acordul de a publica cu titlu gratuit, pentru cititorii AdPlayers, o informatie poate utila altor companii.

Sa fi fost respectivul email clasat, de catre compania cu pricina, drept o informatie utila? Va lasam sa judecati si singuri. Mai jos, continutul complet al scrisorii electronice:

"Stimate Domn/Doamna,

Numele meu este Vlad Pirvan, sunt Director General la Online Marketing Romania, lider national in publicitate si marketing online.

In cazul in care doriti sa cresteti vanzarile firmei dvs., sa atrageti noi clienti, sa oferiti produsele/serviciile dvs. miilor de potentiali cumparatori(pers. fizice sau juridice), va propun o colaborare de pe urma careia veti atinge rezultatele dorite, alegand cea mai moderna, eficienta si economica metoda de promovare: Internetul. Orice firma, indiferent de marime si domeniul de activitate, chiar daca are sau nu un site web, poate beneficia de pe urma serviciilor noastre, printr-o campanie de promovare online personalizata pe baza profilului afacerii dvs.

In acest sens, ca un prim pas inainte de a incepe colaboarea, va ofer posibilitatea de a beneficia de o analiza completa din partea echipei noastre in urma careia va vom trimite o oferta personalizata special pentru firma dvs., complet gratis, fara nici un compromis din partea dvs. Aceasta analiza se va face pe baza domeniului dvs. de activitate si va determina potentialii clienti (target-ul canmpaniei) ce pot fi atinsi, precum si descrierea completa si exacta a campaniei personalizate.

Astept pentru aceasta sa imi comunicati numele si domeniul de activitate al firmei dvs., printr-un simplu raspuns la acest email. Veti primi analiza personalizata in maxim 48h. Ne mandrim cu faptul ca sute de firme din 32 de judete ne-au ales ca parteneri in vederea promovarii produselor/serviciilor acestora, astfel oferta lor ajungand la mii, chiar zeci de mii de potentiali clienti prin intermediul nostru, asta rezultand intr-o crestere evidenta a vanzarilor si o popularizare a brand-ului. Speram ca si dvs. sa va alaturati acestora.

Astept raspunsul dvs. (numele firmei si domeniul de activitate) pentru a va trimite GRATUIT analiza si oferta personalizata.

Va multumesc.

Cu stima,

Vlad Pirvan - Director

Online Marketing Romania

Tel. 0356 807 854

Mobil: 0729 211 639

Fax: 0256 293 565

E-mail: office@omro.ro

Web: www.omro.ro "


PUBLICITATE: