„Presa si New Media în dialog cu viitorul”, pe ultima suta de metri
Marti, 25 Septembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Astazi este ultima zi de inscrieri cu pret redus la Conferinta Inovatia in Media, prima conferinta nationala a presei din Romania pe aceasta tema, potrivit Media Management Institute si Freedom House - organizatorii evenimentului.

„Conferinta Inovatia in Media are ca tema principala Presa si New Media, in dialog cu viitorul”, a afirmat ,pentru AdPlayers, Aura Iordan - Fondator Media Management Institute.

„Conferinta se adreseaza pe de o parte managerilor si jurnalistilor din New Media, pentru ca, pana la urma, acestea sunt cele doua categorii care s-au dezvoltat separat dar traiesc intr-o simbioza avand in vedere ca amandoua distribuie continut”, adauga Aura Iordan. „Pe de alta parte Inovatia in Media se adreseaza celor care se invart in jurul celor doua industrii, cum ar fi de exemplu industria de publicitate, sau cea de distributie, care fac si ele parte din acest ecosistem din jurul Presei si New Media”

Potrivit organizatorilor, conferinta Inovatia in Media va aduce in prim-plan aspecte care revolutioneaza piata de presa in Romania si in lume: amenintarea Internetului, ziarele gratuite, blogurile, publicitatea moderna sau fenomenele multimedia.

Printre invitatii speciali ai Conferintei Inovatia in media se numara Jim Chishom, cu peste 30 de ani de experienta in publishing si care a lucrat pentru Financial Times, The Guardian, The Daily Telagraph, Le Monde, The Irish Times; Cristian Tudor Popescu - Presedinte al Clubului Roman de Presa, si  chairman al conferintei, Alexander Theobald, General Manager Ringier Romania si Ungaria, Dragos Stanca, Director General Publishing, Print & Online Realitatea-Catavencu, Catalin Tolontan, Redactor Sef Gazeta Sporturilor si autorul blogului cu cea mai mare audienta in Romania, potrivit organizatorilor conferintei.

Acestora li se mai adauga Dan Balotescu - Director General Media Investment, Maria Tudor - CEO Zenith Media, Orlando Nicoara - CEO Media Pro Interactiv, Cosmina Noaghea - Director Publishing Publimedia International, Ioan Margarit - Editor-coordonator HotNews.ro, Iulian Comanescu - Consultant, Analist Media, Trainer.

Conferinta Inovatia in Media are loc cu participarea celor mai mari organizatii din presa internationala si din Romania - World Association of Newspapers, IFRA , Clubul Roman de Presa, Centrul pentru Jurnalism Independent, Asociatia Patronala a Editorilor Locali, precum si personalitati de prima mana din industria presei mondiale si locale.

Celor care se inscriu astazi, participarea la eveniment este accesibila in schimbul unei taxe de 500 RON pentru companiile membre BRAT, CRP si APEL si de 700 RON pentru non-membri. Evenimentul va avea loc in data de 11 octombrie 2007, la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti.

Inscrierile pot fi facute pe fax 031 103 30 61, sau pe site-ul evenimentului www.inovatiamedia.ro , la adresele inovatiamedia@freedomhouse.ro , mediamanagementinstitute@gmail.com


PUBLICITATE: