Premiera de film cu Armand Assante la Cinema City in Bucuresti
Marti, 24 Aprilie 2018
 

Credit: Cinema City / RAN Events

Marela actor a fost prezent la premiera speciala pentru public a productiei romanesti „The Wanderers - Vanatorul de spirite” la megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni

adplayers. info

Premiera de film cu Armand Assante la Cinema City in Bucuresti. Vineri, 20 aprilie, celebrul actor american Armand Assante a fost prezent, alaturi de echipa filmului, la megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni, la premiera speciala pentru public a productiei romanesti „The Wanderers - Vanatorul de spirite”. Filmul poate fi vizionat deja in cinematografele Cinema City din intreaga tara, potrivit responsabililor de relatii publicede la RAN Events.

„Filmele au fost create pentru cinema, oferind un catharsis pentru publicul care impartaseste aceasta experienta de vizionare. Iar «The Wanderers» este un film foarte puternic, perfect pentru a fi vazut pe marele ecran, realizatorii sai pastrand un echilibru intre comedie si drama, intre comedie si horror. Iar intreaga echipa a filmului este una fantastica – sper sa lucrez cu ei si in viitor”, a declarat Armand Assante.

La evenimentul inedit, dedicat cinefililor bucuresteni, au luat parte, alaturi de Armand Assante, actorii Lior Ashkenazi si Sun Ho Jae, regizorul Dragos Buliga, scenaristul Octav Gheorghe, producatorul Andrei Boncea, o parte din distributia romaneasca a filmului: Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Bogdan Nechifor, Catalin Catoiu, precum si persoane publice, printre care Irina Margareta Nistor, Gabriel Cotabita, Gheorghe Ifrim, Leonid Doni, Marius Chivu, George Burcea, Ilie Dumitrescu Jr., Camelia Baltoi, Oana Zamfir, Ruby, Andrei Leonte si Marian Vasilescu.

In „The Wanderers”, Armand Assante este Louis, un fost vanator de spirite faimos, care – impreuna cu un jurnalist – ajunge intr-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povesti sangeroase petrecuta in castelul Zalesky.

Actorul newyorkez cu origini irlandeze si italiene provine dintr-o familie de artisti – mama sa era profesoara de muzica si poeta, iar tatal sau era pictor. Celebru in toata lumea pentru rolurile de mafiot din filmele americane, Assante a jucat in peste 120 de productii, fiind nominalizat de patru ori la Globurile de Aur si de doua ori la Premiile Emmy. In 1997, el a castigat Premiul Emmy pentru rolul principal masculin din miniseria HBO „Gotti”.

Mai multe detalii despre productia romaneasca in care joaca marele actor american in sectiunea dedicata „The Wanderers - Vanatorul de spirite” pe www.cinemacity.ro




PUBLICITATE: