Premiera cu public Radio Romania a piesei de teatru Parintele ARSENIE BOCA – "Botezul lacrimilor"
Vineri, 20 Noiembrie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Teatrul National Radiofonic organizeaza auditia cu public a premierei: „Parintele ARSENIE BOCA - Botezul lacrimilor” - spectacol de teatru-document realizat in cadrul proiectului Biografii, memorii. Evenimentul va avea loc la clubul Ramada-Majestic, luni, 23 noiembrie 2009, ora 11.00.

Spectacolul „Parintele ARSENIE BOCA - Botezul lacrimilor” este cel de-al doilea dedicat Parintelui Arsenie Boca si va fi difuzat in premiera marti, 24 noiembrie, ora 19.00, la Radio Romania Cultural. Primul spectacol, intitulat „Parintele ARSENIE BOCA - Liturghia Cereasca de la Sambata”, a fost difuzat marti, 10 noiembrie 2009. Scenariul radiofonic dupa care a fost construit spectacolul porneste de la marturia preotului Nicolae Streza, ucenic al Parintelui Arsenie din 1942.

Considerat cel mai mare duhovnic roman al secolului XX, la mormantul lui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop din Tara Hategului se perinda zilnic sute de pelerini. Anual, pe 28 noiembrie, peste 10.000 de oameni sunt prezenti la slujba de pomenire a parintelui Arsenie Boca.


PUBLICITATE: