Premiera TVR in European Broadcasting Union. Oana Gherghe, Coordonator al Serviciului Continut Digital, membru in Comitetul Director Digital EBU
Marti, 27 Aprilie 2021


Credit. TVR.  

,,Digitalizarea si dezvoltarea online sunt prioritati pentru Televiziunea Romana si este foarte important pentru noi sa devenim o prezenta puternica in mediul online, livrand produse jurnalistice de calitate, asa cum facem si pe TV.", a spus Oana Gherghe.

AdPlayers. info

Premiera TVR in European Broadcasting Union (EBU). Oana Gherghe, Coordonator al Serviciului Continut Digital, a fost aleasa membru in Comitetul Director Digital, EBU– cea mai mare organizatie a televiziunilor publice din Europa.

Este pentru prima data cand TVR are un membru in Comitetul Director Digital EBU - Digital Steering Committee, fapt care confera televiziunii publice posibilitatea de a contribui activ la luarea deciziilor in sectorul cu cea mai rapida dezvoltare din ultimii ani in cadrul institutiilor media.

"Este o mare onoare sa reprezint Televiziunea Romana in Comitetul Director Digital EBU, mai ales ca ma aflu in compania unor profesionisti de top din zona digitala de la care am foarte multe de invatat. Obiectivul meu este sa transfer mai departe catre organizatia noastra experienta si know-how-ul altor televiziuni publice in transformare digitala si inovatie. Digitalizarea si dezvoltarea online sunt prioritati pentru Televiziunea Romana si este foarte important pentru noi sa devenim o prezenta puternica in mediul online, livrand produse jurnalistice de calitate, asa cum facem si pe TV.", a spus Oana Gherghe.

Alegerile au avut loc in perioada 15 - 21 aprilie, in cadrul Summitului EBU Media, desfasurat online. Comitetul Director Digital va colabora cu toate organizatiile membre EBU, va contribui activ la indrumarea, identificarea de strategii si solutii pentru dezvoltarea platformelor digitale si la crearea de produse online destinate segmentului de public tanar care nu mai consuma televiziune traditionala.

Comitetul a fost infiintat in anul 2015 si este principalul organism de conducere din sectorul digital media al EBU. Cei 13 membri ai Comitetului, reprezentanti ai televiziunilor publice membre EBU,  specialisti cu o reputatie profesionala in domeniul media digital, strategie digitala sau in domenii conexe, sunt alesi pentru un mandat de doi ani.

Oana Gherghe are o experienta de 16 ani in media. A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si un program de Masterat al Facultatii de Filosofie. A lucrat la cotidianul de limba engleza Bucharest Daily News, Radio Europa Libera, agentia de presa NewsIn, cotidianul Evenimentul Zilei si a facut parte din proiecte internationale de jurnalism. S-a alaturat echipei TVR in martie 2012, iar din anul 2013 isi desfasoara activitatea in cadrul Serviciului Continut Online, pe care il coordoneaza de cativa ani.

Mai mult in Media, TV 


PUBLICITATE: