Premiera „Izolati in Romania”, la TVR 1. O noua editie, inainte de Pasti, vineri, 30 aprilie
Miercuri, 28 Aprilie 2021

 

Credit. TVR

O noua editie „Izolati in Romania”- de Pasti, la TVR 1 si cinci ani, de cand telespectatorii fac misiune dintr-o emisiune. Mocani si moti au primit deja lumina de la oameni. Dite Dinesz si echipa ei ne dau intalnire vineri, 30 aprilie, ora 21.00.

AdPlayers. info

Premiera „Izolati in Romania”, la TVR 1. O noua editie „Izolati in Romania”- de Pasti si 5 ani de cand telespectatorii fac misiune dintr-o emisiune. Mocani si moti au primit deja lumina de la oameni... O noua editie „Izolati in Romania”- de Pasti, la TVR 1. Dite Dinesz si echipa ei ne dau intalnire vineri, 30 aprilie, ora 21.00.

Ce lasam in urma, cand trecem lumea? Pasi peste care cade nea, zile pe care le uitam adeseori, intamplari care se aduna in oboseli. Si mai sunt faptele bune, care aduc fericire. Pe care nu le acopera nici neaua si nici uitarea.

Dite Dinesz si echipa „Izolati in Romania”, alaturi de un grup de voluntari impart bine. Si se bucura de bucuria oamenilor pe care ii intalnesc in catunele indepartate ale Romaniei. Iar in Vinerea Mare, la TVR 1, in editia speciala „Izolati in Romania” vedem cum primesc lumina si electricitatea oameni de 80 de ani care, pana acum, au vazut lumea doar in lumina zilei sau a lampii.

„In 5 zile am gasit oameni si munti pe care nu am mai fost. Intr-o singura zi, 30 de tineri au adus bine in casele pe care noi le-am deschis prima data. Sunt 5 ani de cand „Izolati in Romania” e mai mult decat realizarea unei emisiuni. 5 ani de cand telespectatorii fac misiune dintr-o emisiune. Nu ne lasa sa urcam singuri. Aceasta e povestea editiei speciale „Izolati in Romania” de Pasti”, ne-a marturisit Dite Dinesz, realizatoarea seriei de reportaje de la TVR 1.



Sunt batrani singuri. Ramasi prin cele mai indepartate locuri ale Romaniei. Asa traiesc - izolati. Dar alte 10 case au primit ajutor in acest an pentru ca muntii din Romania au fost urcati de voluntari pentru a ajuta. Mocani si moti au primit deja lumina de la oameni... Panouri solare, geamuri si usi noi, zugravit si reparatii, alimente.

„In fiecare casa in care am intrat acum, aproape de Pasti, am lasat bucurie”, adauga zambind Dite Dinesz. „O bucurie coborata in suflete, un semn ca sunt iubiti, desi sunt singuri si la capat de poteci. Si daca tocmai asta conteaza cand trecem lumea: fapta si vorba buna? In padure am inteles ca ceea ce nu se numara are valoare. Multumim voluntarilor si donatorilor, multumim tuturor celor care au facut bine!” conchide Dite Dinesz, realizatoarea seriei de reportaje „Izolati in Romania”.

Mai mult in Media, TV, Responsabilitate Sociala, CSR, Social


PUBLICITATE: