Platforma de streaming video Tubi sare pe Netflix. Invitatie la filme premium gratuit.
Miercuri, 07 August 2019

 

Credit: Tubi 

Aflata in cea mai mare campanie de comunicare OOH, platforma de streaming invita utilizatorii sa acceseze gratuit filme si continut premium TV. Campania poate fi vazuta pe strazile din Statele Unite.

AdPlayers. Iulian Toma

Platforma de streaming video Tubi sare pe abonatii Netflix sa acceseze filme premium gratuit. Aflata in cea mai mare campanie de comunicare OOH, platforma de streaming invita utilizatorii sa acceseze gratuit filme si continut premium TV. Campania poate fi vazuta pe strazile din Statele Unite.

Fondata in 2014, Tubi este una dintre platformele de streaming gratuit cu cea mai mare crestere, cu o arhiva de mii de filme premium, toate oferite gratuit prin intermediul unor platforme precum Roku, Xbox, Playstation, Amazon Fire TV, Apple TV, dar si iOS, Android sau web.

Deschisa investitorilor in publicitate, platforma ajuta la amplificarea mesajelorde brand prin intermediul platformei premium de filme, care sunt accesate gratuit de catre utilizatori. Platforma nu este disponibila in Europa datorita schimbarilor in legislatia Uniunii Europene. In prezent, platforma lucreaza sa isi armonizeze serviciile la cerintele legislatiei, pentru o relansare si in tarile europene.



Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: