Photoland aduce Corbis in Romania
Luni, 12 Septembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Corbis, unul din "greii" creatiei fotografice mondiale, este de astazi reprezentat si in Romania de catre Photoland Images. Cu peste 70 milioane de imagini, din care peste 3 milioane disponibile online, Corbis este unul din cei mai mari furnizori de imagine din lume.

Photoland aduce Corbis in Romania

photolandimages.ro

"Pasul hotarat facut de Corbis alaturi de noi catre o prezenta mai activa in aceasta regiune este o reconfirmare a importantei publicitatii romanesti, a drumului european asumat de Romania si nu in ultimul rand, o dovada a maturitatii atinse de Photoland"  a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro, Mihai Carder , Managing Director, Photoland Images.

Aflata in proprietatea lui Bill Gates, compania isi are sediul in Seattle si are printre partenerii de afaceri nume precum Reuters, Metro Goldwyn Mayer Studios, Zefa, Stock Market, Conde Nast, Zuma Press si altele. Photoland este o banca de imagini profesionale romaneasca, reprezentand exclusiv furnizori de fotografie cum sunt Zefa, Masterfile, Superstock, Mauritius si altele. Anul trecut Photoland Images a acordat clientilor sai drepturi de folosinta pentru un numar de peste 10.000 de imagini.  (Iulian Toma )

PUBLICITATE: