Peter Jansen aduce Sale&Pepe in Romania
Marti, 30 Septembrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Monden Media Group lanseaza pe 1 octombrie in Romania revista Sale&Pepe, cea mai populara revista de gastronomie din Italia, potrivit editorilor romani. Pe piata de publishing italiana, revista este editata de trustul de presa Mondadori.

 

Infiintat in 2004 de Jamil Tohme si condus in prezent de Peter Jansen, Monden Media Group detine in portofoliu doua titluri: Monden si Sale&Pepe, ambele publicatii lunare glossy. Fondata in 1987, revista Sale&Pepe apare si intr-o editie in limba sarba, publicata la Belgrad sub licenta.

 

Sale&Pepe este pozitionata de catre editori in categoria Premium si promite aproximativ 100 de pagini cu retete de sezon, usor de citit si simplu de realizat. Revista lunara se doreste una destinata pasionatilor de gastronomie si va fi vanduta la stand la pretul de 3,9 lei/exemplar. Tirajul initial al revistei in limba romana va fi de 30,000 de exemplare, iar pretul abonamentului anual va fi de 33 Lei + taxe postale.

 

Lansarea oficiala a revistei Sale&Pepe este programata sa aiba loc pe 1 octombrie, la Trattoria il Calcio Atheneu, in prezenta Giovannei Camozzi, redactor-sef al editiei italiene, si a lui Andrea Albini, International Brand Manager al grupului Mondadori cu sediul la Milano, care, potrivit editorilor Sale&Pepe, a demarat recent un program de investitii in regiune.

 

La eveniment eset anuntat Antonio Passarelli, unul dintre cei mai mari maestri bucatari din Italia, care va pregati pentru invitati un show culinar, dar promite ca invitati si cunoscuti oameni politici, alaturi de Oana Niculescu Mizil, director onorific al Monden Media Group.


PUBLICITATE: