Patricia Kaas canta "invizibil" pentru Beciul Domnesc
Luni, 07 Noiembrie 2005

Patricia Kaas canta invizibil pentru Beciul Domnesc( AdPlayers.ro ) Beciul Domnesc deruleaza o noua campanie de la sfarsitul lunii octombrie. Campania ce contine spotul “Invizibil” este semnata de agentia de publicitate Violet advertising si se deruleaza prin agentia ZenithMedia.

Spotul “invizibil” este si conceptul ce sta in spatele executiei, spun reprezentantii Violet.

Patricia Kaas canta invizibil pentru Beciul Domnesc

“Ideea spune ca atat timp cat ai Beciul Domnesc tot ceea ce este in jur devine irelevant” afirma agentia. “Intregul spot se bazeaza pe aceasta exagerare menita sa evidentieze importanta atmosferei generata de Brand” , iar “elementul care clarifica o situatie care pare cel putin bizara devine chiar sticla de vin Beciul Domnesc”

Patricia Kaas canta invizibil pentru Beciul Domnesc

Creativii au fost grijulii de la alegerea actorilor, ce trebuiau sa fie doua caractere distinse, elegante dar in acelasi timp cu un aer tineresc, pana la asezarea luminilor proiectul a fost dezbatut in cele mai mici detalii. Filmarea spotului a durat 20 de ore, dupa care  proiectul a intrat in post-productie unde au fost scoase obiectele ce apareau pe pelicula”

Patricia Kaas canta invizibil pentru Beciul Domnesc

Un element important pentru produsul final, sutine echipa, a fost muzica.”Trebuia aleasa o piesa care sa spuna o poveste de dragoste in primul rand dar in acelasi timp sa aiba acorduri moderne” . Astfel s-a ajuns la melodia “Where do I begin “ in interpretarea Patriciei Kaas.

“Din punct de vedere strategic, acest proiect reprezinta un pas foarte important” spune Dragos Cazan, Director Creatie, Violet advertising. “Daca anul trecut am pus bazele Brandului, construind pe conceptul "o experienta afara din cotidian", anul acesta am elevat aceasta perceptie, conturand mai bine imaginea unui Brand in drumul sau catre maturitate” afirma creativul.

Patricia Kaas canta invizibil pentru Beciul Domnesc

Echipa ce a lucrat la acest spot este: din partea clientului - Sorin Ichim, Director Marketing, Vincon Vrancea iar din partea Violet Advertising - Dragos Cazan, Director Creatie, Bogdan Csapo – Senior Art Director/ Deputy Creative Director, Adi Diac – Copywriter, Raluca Moraru – Group Account Director, Magda Schnell – Account Executive. Pentru regie, agentia a optat pentru norvegianul Andre Ovredal, iar casa de productie care a derulat proiectul a fost Multi Media Est.

Infiintata in anul 2001, Violet Advertising este, potrivit companiei, o agentie de publicitate full-service avand actionariat 100% romanesc. Printre brandurile din portofoliul de clienti Violet Advertising se numara Vincon Vrancea, Orion, Neoset, Constam, Intersnack, Berlin Chemie, Indaco, Bifa, Gorenje, Sony, Alpha Leasing, Libra Bank, Beauty Shop, Marks&Spencer si altii.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro  )

INFO AdFile

Titlu: Invizibil

Agentie: Violet Advertising

Oras: Bucuresti

Advertiser: Vincon Vrancea

Brand: Beciul Domnesc

Produs/categorie: Producator Vinuri

Marketing Manager / Director: Sorin Ichim

Nume Campanie: Invizibil

Data primei difuzari/aparitii: 22.10.2005

Piete distributie (Tari): Romania

Tara productie: Romania

Limba: Romana

Tipuri media: TV

Durata (TV): 35”, 20”, 5”

Slogan: Un caracter aparte

Account Manager / Director: Raluca Moraru

Client Service Director: Carmen Sterian

Creative Director: Dragos Cazan

Art Director: Bogdan Csapo

Copywriter: Adrian Diac

Regizor: Andre Ovredal

Producator: Florin Patrascu

Casa productie A/V: Multimedia Est

Operator Imagine: Jorje Rexach

Companie editare Imagine: Multimedia Est

Post Productie A/V: Multimedia Est

Muzica: Patricia Kaas – Where do I begin

Efecte Speciale: Multimedia Est

Agentie Media: ZenithMedia


PUBLICITATE: