O casa pentru 1 din 3 romani din publicul tv comercial de la Visuri la cheie (Pro TV)
Joi, 19 Octombrie 2017

Visuri la cheie (Pro TV) a facut o casa pentru 1 din 3 romani din publicul tv comercial. Credit: Pro TV / PR

A sasea editie Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.9 puncte de rating si 31.5% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani

adplayers. info

Visuri la cheie (Pro TV) a facut o casa pentru 1 din 3 romani din publicul tv comercial. A sasea editie Potrivit reprezentantilor postului de televiziune care citeaza datele de audienta, Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.9 puncte de rating si 31.5% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproximativ doua ori mai mult fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 7.3 puncte de rating si 19.3% share.


Conform reprezentantilor de relatii publice, pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproximativ 2 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:16, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor aproape 2.4 milioane de romani. 

Visuri la cheie, de la zero, in 3 saptamani.

Echipa Visuri la cheie a ajuns miercurea aceasta in localitatea Ocnele Mari din judetul Valcea si i-a oferit familiei Marinoiu o locuinta noua, superba, cu toate utilitatile necesare pentru o viata mai usoara. In numai trei saptamani, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, impreuna cu zeci de constructori si voluntari, au reusit sa construiasca de la zero o casa perfecta pentru Corina, Ionel si cei doi copii ai lor, Larisa si Flavius.

In cele trei saptamani de vacanta, intreaga echipa Visuri la cheie a realizat o casa compacta, formata din parter si etaj, raportandu-se numai la membrii familiei Marinoiu si la dorintele acestora. Dupa toata aceasta perioada, mama si copiii au revenit la Ocnele Mari, unde au regasit o locuinta noua, trainica, frumoasa si plina de lumina. Pe langa aceasta surpriza uriasa, Dragos Bucur a avut grija ca si tatal, Ionel, care lucreaza in Germania pentru a-si putea sustine financiar familia, sa fie alaturi de ei in acest moment important al vietii lor.

Corina, Ionel si cei doi copii au acum o casa moderna, decorata in stil traditional romanesc, cu spatii generoase, ferestre mari si multa vegetatie. In toata locuinta exista locuri special amenajate pentru Flavius, suficiente locuri de depozitare, camere aerisite, cu accente de culoare si elemente decorative perfect integrate. Sufrageria este un spatiu impartit in doua, astfel incat sa para mai mare, cu o biblioteca generoasa, o zona de citit, o jardiniera care se incadreaza intre doi stalpi si o zona de living.





Mai mult in Media, TV



PUBLICITATE: