O achizitie de 2 Mil. EUR, formatul "Rataciti in Panama" (Kanal D) a avut in Columbia rating de 11 puncte si varfuri de 17
Vineri, 07 August 2009

 (AdPlayers.ro, iulian Toma)

Cu o investitie de peste 2 milioane de Euro,  “Rataciti in Panama”, titlul sub care va fi difuzata in Romania emisiunea care  il va avea ca prezentator pe Andrei Gheorghe , este o licenta obtinuta de Kanal D a formatului “Desafio”, un reality-show concurs care, de peste 10 sezoane, se bucura de un succes urias in America Centrala, in tari precum Columbia, Venezuela si Panama. Desafio a inregistrat in Columbia 11 puncte de rating si varfuri de 17 puncte.

Pavel Stanchev, CEO, Kanal D a afirmat pentru AdPlayers ca investitia in emisiunea - concurs de supravietuire nu va fi una singulara in sezonul de toamna. Alte cinci productii nu mai putin importante vor fi anuntate de Kanal D la inceputul lunii septembrie, odata cu lansarea oficiala a intregii grile.

Format original al televiziunii columbiene Caracol TV, Desafio se difuzeaza in tari din America Centrala inca din 2004, a intrat in competitie directa cu telenovelele sud americane care monopolizasera piata TV pana in acel moment. Caracol TV este a doua televiziune din Columbia dar cu acest show a fost in permanenta lider de piata, la mare distanta de statiile concurente.

„Cel mai ambitios proiect de televiziune”, dupa cum spune chiar promo-ul programului, “Rataciti in Panama” din grila de toamna Kanal D care , se vrea un concurs pe viata si pe moarte in jungle panameza, intre 18 concurenti care se lupta pentru un premiu de 50.000 euro, o emisiune care combina exoticul cu aventura, competitia cu reality-showul, vedete cu oameni obisnuiti.

Echipa de 250 de oameni

Kanal D va colabora in realizarea show-ului cu casa de productie Paprika si televiziunea columbiana Caracol TV, producatorul original a programului.Pentru realizarea productiei sunt implicate peste 250 de persoane in echipa tehnica, romani si columbieni, filmarile realizandu-se chiar pe platourile de filmare originale, din Panama, in arhipelagul Bocas del Toro.

Sase dintre competitori sunt vedete ale scenei mondene romanesti, alte sase fiind personaje care au luat contact cu camera de filmat in calitate de participanti in diferite show-uri de televiziune, iar restul de sase sunt persoane necunoscute, alese pentru competitie in urma unul casting organizat de casa de productie.

Filmarile se vor desfasura timp de mai bine de o luna in sapte locatii din arhipelagul Bocas del Toro din Panama, urmand ca  marea finala sa se desfasoare live in Bucuresti in luna decembrie. 


PUBLICITATE: