Noul Creative Director al agentiei gmp / MAP este Emilian Arsenoaiei
Marti, 12 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Emilian Arsenoaiei (27 de ani) este noul Creative Director la agentia gmp / MAP. Prima agentie la care a lucrat a fost Tempo Advertising, pentru ca apoi sa lucreze la Leo Burnett si McCann.

Noul Creative Director al agentiei gmp / MAP este Emilian Arsenoaiei

In toata aceasta perioada creativul se poate lauda cu o lista de premii si nominalizari castigate cu echipele de creatie din care a facut parte.

Impreuna cu acestea, Arsenoaiei a fost de trei ori finalist la Cannes: de doua ori cu campania Elite - "Pregateste-te sa fii bogat” si la recenta editie Cannes 2005 cu spotul "Cafeaua", din campania “Mergeti la vot”, client Agentia de Strategii Guvernamentale, finalist la Clio (“Mergeti la vot”), silver finalist la Epica (MTV – Made in Romania), trei silver drumstick la Golden Drum (doua categorii castigate cu “MTV-Made in Romania” si “Sprite-Fiare pentru Fiara din tine”), trei  gold-uri si grand-prix-ul la Golden Hammer 2004 (MTV – Made in Romania), trei premii la Effie Romania si alte 12 premii castigate la Ad’Or.

„Cam asta ar fi portofoliul de premii de pana acum, dar grosul sta sa vina”, spune Emilian. Absolvent al Facultatii de Filosofie si al unui liceu militar, Emilian Arsenoaiei lucreaza in publicitate de 5 ani. (Iulian Toma)

PUBLICITATE: