Nou sezon „#creativ” la TVR1. De la design de bijuterie si design grafic la muzica pop, de la actorie la dans contemporan si arhitectura
Joi, 08 Aprilie 2021

 

Claudia Spatarescu, gazda si realizatorea emisiunii, alaturi de Eugen Erhan.

Avand-o pe Claudia Spatarescu, gazda si realizatoare, emisiunea „#creativ” de la TVR 1 are un montaj realizat cu multa agilitate, in care fiecare fragment de interviu este filmat din mai multe unghiuri, iar o parte din emisiune continua sa fie filmata cu telefonul mobil, surprinzand, astfel, momente autentice si pline de haz.

AdPlayers. info

Vineri seara, de la ora 23.00, la TVR 1, in sezonul 8 al emisiunii „#creativ”, vom intalni tineri remarcabili in domeniile lor: de la design de bijuterie si design grafic la muzica pop, de la actorie la dans contemporan si arhitectura. Cunoastem si un comandant de aeronava care scrie carti pentru copii. Prima editie - pe 9 aprilie.

,,Daca reusim sa antrenam creativitatea pe care cu totii o avem, putem duce o viata mai activa si mai frumoasa" Claudia Spatarescu, gazda si realizatoarea emisiunii „#creativ” de la TVR 1.

„La #creativ, am ramas fideli gandului initial care a dat nastere acestei emisiuni, si anume: sa aducem in fata telespectatorilor tineri creativi, remarcabili in ceea ce fac, de cele mai multe ori modesti, sinceri, amuzanti si plini de viata. Portretizam personaje de calitate, care vin sa ne confirme si vrem sa va aratam: daca reusim sa antrenam creativitatea pe care cu totii o avem, putem duce o viata mai activa si mai frumoasa”, afirma Claudia Spatarescu, gazda si realizatoarea emisiunii „#creativ” de la TVR 1.

Printre editiile noului sezon, Claudia ne propune o intalnire cu cantautoarea Ana Coman, „o tanara minunata care imi arata cat de frumoasa este generatia care vine”. De la Eugen Erhan, designer de brand si un artist vizual erudit si talentat, vom afla care este procesul prin care el isi acceseaza si antreneaza creativitatea. Eugen este, printre altele, autorul afisului documentarului Colectiv, singurul film romanesc nominalizat la Oscar la doua categorii. Tot la „#creativ”, Claudia Spatarescu ne promite o editie inedita, cu Andreea Litescu, comandant de aeronava care scrie carti pentru copii. „Si ne mai indreptam in acest sezon spre actorie si dans contemporan, arhitectura si scris. Eu sunt foarte entuziasmata de mixul colorat pe care am reusit sa il avem in acest sezon al emisiunii #creativ?, marturiseste increzatoare Claudia Spatarescu, realizatoarea emisiunii.

Primul episod „#creativ” - cu Mihaela Speranta Cherciu, designer de bijuterii din ceramica

In prima editie a noului sezon „#creativ”, o cunoastem pe Mihaela Speranta Cherciu, designer de bijuterii din ceramica. Filmarile ne poarta in atelierul sau, unde ne explica modul cum se fac bijuteriile din ceramica, dar si in alte locuri dragi ei.

Mihaela s-a format inca din copilarie in domeniul artelor vizuale, a luat lectii de pictura de la 11 ani, iar facultatea a facut-o la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, sectia Design Vestimentar. Scurta vreme a facut scenografie, iar dupa o perioada de 10 ani in care a condus propria galerie de arta, Mihaela a descoperit materialul ceramic si s-a indragostit de el. Este o perfectionista, cauta tehnica absoluta in bijuteriile pe care le face, iar anii de formare vizuala si cultura artistica acumulata se remarca imediat in arta sa. „#creativ” cu Mihaela Speranta Cherciu se vede la TVR 1 vineri, 9 aprilie, ora 23.00.

Cu un montaj realizat cu multa agilitate, fiecare fragment de interviu #creativ este filmat din mai multe unghiuri, iar o parte din emisiune continua sa fie filmata cu telefonul mobil, surprinzand, astfel, momente autentice si pline de haz.

Mai mult in Media, TV, Creatie


PUBLICITATE: