Nou General Manager la Ringier Romania
Luni, 24 Septembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Fost jurnalist, elvetianul Marius Hagger (44 ani) va fi nou General Manager la Ringier Romania. Miscarea urmeaza sa aiba loc pana cel tarziu in martie 2008.

Potrivit editorului, Hagger va prelua managementul operational al companiei Ringier Romania, si va raporta pe linie ierarhica lui Alexander Theobald, care va continua sa reprezinte atat Romania cat si Ungaria in cadrul Board-ului Executiv al Grupului Ringier.

Director General Adjunct, Claudiu Serban va continua sa-si ofere sprijinul Directorului General, pastrand in acelasi timp responsabilitatea pentru diviziile de reviste si servicii, spun reprezentantii Ringier.

Potrivit Ringier, Hagger are o bogata experienta jurnalistica, precum si cunostinte solide in domeniul new media. Hagger a lucrat in cadrul Ringier timp de 10 ani, activand atat in domeniul editorial, cat si in publishing.

Cele mai importante responsabilitati anterioare in cadrul Grupului au fost: editor al revistelor Tele si Schweizer Illustrierte, sef al departamentelor de stiri si politic in cadrul cotidianului Blick, redactor-sef adjunct al SonntagsBlick (editia de duminica a cotidianului Blick).

Reprezentantii Ringier spun ca Hagger a dobandit si o valoroasa experienta in cadrul grupului elvetian Tamedia, unde a contribuit la dezvoltarea activitatilor on-line, culminand cu numirea in functia de Director General al WinnerMarket (filiala de internet a Grupului Tamedia). Cea mai recenta pozitie detinuta de Marius Hagger a fost de Director Editorial si Publishing al Limmatdruck, editura celei mai mari companii elvetiene, lantul de retail Migros.

PUBLICITATE: