NewsIn se alatura Diviziei Business Realitatea-Catavencu
Marti, 06 Octombrie 2009

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

Incepand din 5 octombrie, NewsIn se integreaza in Divizia Business Media a grupului Realitatea-Catavencu, din care mai fac parte postul de televiziune The Money Channel, cotidianul de afaceri Business Standard si saptamanalul Money Express. Potrivit unei comunicari apartinand grupului, Cosmin Popa va continua sa conduca agentia de presa, iar integrarea celor patru produse media este motivata de o consolidare la nivel de resurse jurnalistice, care se va reflecta la nivel de continut si proiecte comune. 

“Integrarea NewsIn in Divizia Business este un proces firesc si are drept scop facililitarea accesului publicului la informatii cu profil economic”, spune Sorin Freciu – Director General Divizie Business Media Realitatea-Catavencu. „Astfel, vom putea oferi cititorilor informatie de business pe toate tipurile de canalele media, ceea ce va aduce beneficii in primul rand consumatorului”.

Potrivit lui Freciu, integrarea televiziunii cu printul si fluxul de stiri NewsIn va ajuta Realitatea Catavencu sa ajunga la targetul dorit in cel mai scurt timp posibil. „Practic, in acest moment suntem singurii din piata capabili sa livram audienta integrata, proiecte speciale desfasurate pe toate mediile: TV, print, online, mobil”, a mai spus seful diviziei de business.


PUBLICITATE: