Mugur Mihaescu lanseaza serialul 17, la Prima Tv
Vineri, 07 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Producatorul si scenaristul Mugur Mihaescu lanseaza la Prima TV serialul „17”. Din distributie fac parte Letitia Vladescu, interpretand rolul tinerei Didi, Daniela Nane (foto), jucand rolul mamei, Gelu Nitu, in rolul tatalui, Sorin Poama, interpretandu-l pe baiatul cel rau, si Cosmina Pasarin, jucand rolul amantei.

 

Transmis in fiecare duminica, de la ora 22:00, conform reprezentantilor postului de televiziune, “17” este povestea tulburatoare a unei tinere, o drama despre destin, despre intamplare, anturaj, despre dependenta fizica si emotionala, abuz, iubire, speranta si obsesie si este primul serial despre tineri si obstacolele de care ei se pot lovi in realitate.

 

„Drama “17” este doar o fictiune. Depinde de fiecare dintre noi sa nu lasam aceasta fictiune sa se transforme in realitate”, declara Mugur Mihaescu, producatorul si scenaristul. 

„Violenta, prostitutia, consumul de droguri au devenit problemele noastre, ale tuturor, iar viitorul depinde de dorinta fiecaruia de a-l ajuta pe cel de alaturi. Este un film adresat celor multi, care sunt indemnati sa ia atitudine si sa rupa in sfarsit tacerea. “17” este un semnal de alarma asupra acestei realitati sociale, care ne afecteaza zi de zi, intr-un fel sau altul”.

 

„Prin filmul pe care l-am creat am dorit sa trag un semnal de alarma tuturor parintilor si copiilor din tara asta. Poate ca faptele si intamplarile pe care le veti vedea sunt socante, uneori dure, dar lumea reala nu este cea pe care ne-o inchipuim sau ne-o dorim , este cea in care traim. Si acestei lumi trebuie sa-i facem fata si sa incercam sa o corectam”, mai spune Mihaescu.


PUBLICITATE: