Money Express iese din Realitatea Catavencu, dar pastreaza echipa si continutul. Business Standard: "No comment"
Joi, 10 Decembrie 2009

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

„Money Express va aparea exact in forma si cu aceeasi echipa care a consacrat-o, fara nici cea mai mica schimbare de continut sau de forma”, a declarat pentru AdPlayers, Sorin Freciu (foto), Director General, Divizia de Business Media, Realitatea Catavencu.

Potrivit unor informatii recente aparute intr-un interviu cu Sorin Ovidiu Vantu in Hotnews, grupul Realitatea Catavencu ar urma sa renunte la produsele tiparite, pastrand doar televiziunea si internetul.

Rugat sa comenteze aceste informatii, Sorin Freciu a declarat: „Iesirea produselor tiparite din Realitatea Catavencu a fost o decizie a grupului, si nu a domnului Sorin Ovidiu Vantu, care a anticipat doar comunicarea in public a acestei informatii”, a precizat pentru AdPlayers, Sorin Freciu.

Intrebat cine va fi editorul publicatiei, oficialul a evitat sa dezvaluie numele viitoarei companii care va edita publicatia. „Cine va fi editorul publicatiei nu pot sa va confirm inca numele. Da, este adevarat ca M&C Consult este interesata de preluarea Money Express, dar nu va pot confirma aceste informatii pana nu vor fi indeplinite toate formalitatile”.

„Tot ce va pot spune, cu siguranta, este ca Money Express va aparea anul viitor cu aceeasi echipa, continut si forma, si va pastra aceleasi parteneriate cu canale media Realitatea Catavencu, cum ar fi The Money Channel, chiar daca publicatia nu va mai face parte din grup”, a mai precizat Freciu.

Despre Business Standard, directorul diviziei de business a refuzat sa faca vreun comentariu. „Legat de Business Standard, cel putin deocamdata nu va pot confirma in acest moment nimic despre viitorul editor”, a spus executivul.

Un parteneriat intre Dragos Nedelcu si Sorin Freciu, M&C Consult este cunoscuta in media prin mai multe proiecte dezvoltate impreuna cu grupul Realitatea Catavencu. Unul dintre cele mai relevante proiecte media este „10 pentru Romania”.

Intrebat cum a evoluat veniturile publicatiilor din cadrul diviziei de business realitatea Catavencu, Sorin Freciu a spus ca acestea au inregistrat o scadere mai mica decat piata: „Fata de anul trecut am avut o usoara scade a cifrei de afaceri, mai mica insa decat piata. Daca ne referim la asteptarile din plan, acestea se afla sub aceste estimari”.


PUBLICITATE: