Mircea Radu ia la pas muntii cetatilor dacice, in cautare de legende si retete traditionale pe povesticugust.ro
Luni, 09 Iulie 2018

Proiectul este gandit de prezentatorul de televiziune Mircea Radu, Marius Toader - creatorul primelor formate de televiziune romanesti exportate cu succes in strainatate si producator al multor emisiuni de referinta pe piata TV din Romania si Adrian Robe, producator si regizor de emisiuni tv si film documentar, co-creator alaturi de Marius Toader al formatului tv Miss Fata de la tara, exportat in peste 20 de tari.  

adplayers.info

Mircea Radu strabate satele si catunele Hunedoarei, ia la pas muntii cetatilor dacice, in cautare de legende si retete traditionale. Toate comorile descoperite sunt filmate si prezentate pe site-ul www.povesticugust.ro si pe pagina de Facebook Povesti cu Gust.

Contactat de catre adplayers, Mircea Radu a afirmat pentru adplayers ca proiectul este sprijinit pe plan local atat de primariile comunelor pe raza carora se afla cetatile dacice, cat si de organizatiile judetene de profil precum Agentia de Dezvoltare Economica-Sociala a Judetului Hunedoara si Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Hunedoara  

Potrivit prezentatorului TV, Povesti cu Gust este un proiect gandit de 3 oameni : prezentatorul Mircea Radu, Marius Toader - creatorul primelor formate de televiziune romanesti exportate cu succes in strainatate si producator al multor emisiuni de referinta pe piata TV din Romania si Adrian Robe, producator si regizor de emisiuni tv si film documentar, co-creator alaturi de Marius Toader al formatului tv Miss Fata de la tara, exportat in peste 20 de tari.  

Publicul este invitat in fiecare weekend la aceste evenimente gastronomice alternative sa guste din bucatele pregatite chiar de oamenii locului. La fiecare intalnire o gospodina va gati sub ochii participantilor unul dintre preparatele delicioase ale zonei, dezvaluind pas cu pas o reteta autentica pastrata din batrani. Iar cativa dintre mestesugarii locali vor fi invitati sa isi prezinte produsele.

Toate preparatele sunt 100% naturale si provin din gospodariile oamenilor, de la stanele din munti ori de la producatori cu mici ferme de familie.  Mesele se vor intinde in satul Costesti, la poalele cetatii dacice Cetatuia, in locatia cu cea mai frumoasa perspectiva asupra vaii care duce spre capitala regatului dac, Sarmisegetuza Regia.

Mai multe detalii pe site-ul povesticugust.ro si pe pagina de Facebook Povesti cu Gust

Mai mult in Media

 


PUBLICITATE: