Mediafax a lansat Bursa Live
Marti, 14 Aprilie 2009

 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia de stiri Mediafax a lansat un nou serviciu pentru companii, Bursa Live, prin deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare de ieri, luni, 13 aprilie, la Bursa de Valori Bucuresti. Potrivit reprezentantilor agentiei, Bursa Live ofera clientilor site-ului de informatie economica www.mediafax.biz cotatii in timp real pentru toate instrumentele tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Lansarea serviciului a fost marcata prin deschiderea sedintei de tranzactionare de luni de catre directorul general al Mediafax, Cristian Dimitriu, si Anca Dumitru (foto), directorul general al Bursei de Valori Bucuresti. Potrivit rerpezentantilor agentiei, Mediafax este prima institutie de presa romaneasca care a devenit distribuitor autorizat al informatiilor bursiere de la BVB.

„Bursa Live este un instrument util pentru companiile listate la bursa si pentru cele care urmaresc indeaproape activitatea de pe piata de tranzactii, pentru ca au astfel acces la cotatii in timp real de la Bursa de Valori Bucuresti, inclusiv de pe piata RASDAQ administrata de BVB”, spune Sergiu Ion, Business Unit Manager Mediafax.biz.

PUBLICITATE: