Marketing Director nou la PepsiCo pe divizia Snacks
Marti, 09 Decembrie 2014
 
adplayers. info

Nou Marketing Director la Pepsi pe Snacks. Alina Imbrea, fost Senior Marketing Manager Snacks, PepsiCo East Balkans, este noul Marketing Director Snacks, PepsiCo Greater Balkans. Potrivit oficialilor de comunicare, miscarea are loc in contextul implementarii noului model operational PepsiCo in Europa de Est, ce presupune alinierea unitatii Greater Balkans cu organizarea categoriei regionale.

Imbrea va fi responsabila, din noua pozitie, cu gestionarea sincronizata a activarilor de brand pentru consumatori si a activitatilor de Trade Marketing pentru categoria Snacks pe 14 piete diferite, insumand, potrivit reprezentantilor de comunicare, aproximativ 75 milioane de consumatori.

Noul marketing director se va asigura ca programele integrate de marketing se desfasoara conform planului, dezvoltand noi sinergii in regiunea pietelor balcanice. Alina Imbrea va raporta functional Managerului General al diviziei de Snacks pentru zona Europa de Est si operational Managerului General al regiunii Greater Balkans, Levent Yuksel.

mai mult in Oameni


PUBLICITATE: