Marie Claire - pe piata romaneasca, din aprilie
Joi, 20 Martie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Fondata in 1937 si relansata in 1954, una dintre cele mai de succes reviste lunare up-market pentru femei din Franta, Marie Claire va fi publicata si in limba romana, anunta reprezentantii companiei care aduce titlul pe piata - Sanoma Hearst Romania.

“Marie Claire este cel mai important proiect al Sanoma Hearst Romania pentru prima jumatate a acestui an. Noua revista, dar si cresterea de peste 44% a cifrei de afaceri in 2007 comparativ cu 2006, vor conduce Sanoma Hearst catre pozitia de lider in 2008 pe piata revistelor din Romania” spune Theodor Manolache (foto), Publisher Sanoma Hearst Romania.

Marie Claire este publicata in 29 de editii internationale, in 15 limbi si are peste 15 milioane de cititori in lume. Editia romaneasca a revistei Marie Claire va avea peste 150 de pagini de moda, frumusete, reportaj si life-style, echipa redactionala fiind condusa de Mara Stroe (redactor-sef).

”Revista Marie Claire Romania va fi un produs foarte puternic ce vine si completeaza oferta de reviste glossy pentru femei din Romania", declara Cezar Burlan, Director Vanzari Publicitate Sanoma Hearst Romania.

/ MEDIA – Sanoma Hearst Romania
Pe langa Marie Claire, din portofolio trustului de presa Sanoma Hearst Romania mai fac parte de asemenea Esquire, Harper’s BAZAAR, Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, National Geographic, mami, Casa si Gradina, Femeia., Femeia de Azi si Story


PUBLICITATE: