Locul Cuminteniei Pamantului deschide Arta si Societatea la Gold FM.
Marti, 18 Octombrie 2016

(Actualizare, 12.00) Moderata de Edy Uzunov, unul din fondatorii Rotenberg Uzunov, prima galerie de arta radio de pe 96.9 FM  ii are ca invitati la prima editie pe Mihai Rotenberg, partenerul lui Uzunov in managementul de arta, alaturi de Radu F Constantinescu, si debuteaza in eterul bucurestean marti, 18 octombrie, de la 17.00.

adplayers. info

Locul Cuminteniei Pamantului deschide Arta si Societatea la Gold FM, intr-o emisiune care debuteaza in eterul bucurestean marti, 18 octombrie, de la 17.00.

Moderata de Edy Uzunov, unul din fondatorii Rotenberg Uzunov, prima galerie de arta radio de pe 96.9 FM  ii are ca invitati la prima editie pe Mihai Rotenberg, partenerul sau in managementul de arta, si Radu F Constantinescu, unul dintre cei mai populari autori de texte despre relatiile dintre oameni.

Intr-o declaratie in exclusivitate pentru adplayers, Edy Uzunov a afirmat ca in prima emisiune de Arta si Societate de la Gold FM va vorbi „despre locul Cuminteniei Pamantului, despre premiul Nobel Bob Dylan cu Mihail Rotenberg, dar si despre femei si relatiile dintre femei si barbati cu Radu F Constantinescu”, a mai spus fondatorul galeriei de arta Rotenberg Uzunov.

Descoperitor al cunoscutului „wireless”, Mihail Rotenberg, s-a intors in Romania unde face vin si management pentru arta. cel de-al doilea fondator al galeriei Rotenberg Uzunov vine la Art & Society de la Gold FM sa completeze analiza avizata a rolului artei in societatea romaneasca.

Mai mult in Media, Radio


PUBLICITATE: