Links Associates reprezinta CNN in Romania
Joi, 14 Mai 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Compania de comunicare strategica, PR si lobby Links Associates a devenit reprezentantul exclusiv pentru Romania al CNN Global Network. Potrivit companiei, reprezentarea are in vedere promovarea in Romania a unor proiecte editoriale, publicitate, marketing si PR pentru canalul de televiziune CNN.

„Reprezentarea CNN este pentru compania noastra o noua provocare profesionala. In fapt, continua in mare masura proiectele pe care le-am initiat la Ministerul Afacerilor Externe: este vorba de a repune Romania pe harta, dar nu oricum, ci ca o tara cu o oferta extraordinara dar prea putin pusa in valoare, din punct de vedere cultural, intelectual si politic”, este de parere Corina Vintan, Managing Partner al Links Associates, si fost purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe.

Cel mai important eveniment care urmeaza a fi organizat anul acesta in Romania este seria de reportaje „Autumn of Change”, o serie de materiale realizate in foste tari comuniste, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Timp de o saptamana, vor fi prezentate reportaje si materiale despre evenimentele din 1989, dar si despre schimbarile petrecute in ultimele doua decenii. Richard Quest, Christiane Amanpour si Becky Anderson, jurnalisti reprezentativi pentru CNN se vor afla in Romania pentru a intervieva participanti la evenimente, tineri nascuti in 1989 si dupa, sau personalitati de prim rang ale vietii publice romanesti. 


PUBLICITATE: