Legile Afacerilor, si pe Prima TV, incepand de duminica, 13 martie
Luni, 07 Martie 2022

 

Orlando Nicoara, directorul trustului media Clever Media, care detine Prima TV si Profit TV: "Apreciem colaborarea cu Legal Marketing, care in 3 ani a dovedit ca este un partener de incredere. Extinderea parteneriatului nostru si pe Prima TV in emisiunea Ora de Profit, confirma decizia de a investi in programe de calitate”.

AdPlayers. info

Grupul Clever Media, din care face parte Prima TV si cu alte 7 televiziuni, printre care si Profit TV, dedica business-ului emisiunea Ora de Profit, difuzata in fiecare Duminica la ora 12:00, prezentata de Adriana Nedelea. Pe locul 4 la nivel national, potrivit reprezentantilor postului, in prime-time, Prima TV detine prozitia a treia pe mai mult de jumatate din zilele lunilor Ianuarie si Februarie 2022.

Orlando Nicoara, directorul trustului media ce detine Prima TV si Profit TV: "Apreciam colaborarea cu Legal Marketing, care in 3 ani a dovedit ca este un partener de incredere. Extinderea parteneriatului nostru si pe Prima TV in emisiunea Ora de Profit, confirma decizia de a investi in programe de calitate”.

Incepand de duminica, 13 Martie, Legile Afacerilor va detine o rubrica in Ora de Profit, prezentata de Andrei Cristea la finalul editiei. Rubrica este destinata Exclusiv partenerilor LegalMarketing si Investing in Property, din legal si real-estate, cele doua zone de business pe care le acoperim.

Duminica, de la ora 12.50, Partenerii nostri se vad pe Prima TV, Full HD, audienta nationala.

Mai mult in Media, TV,


PUBLICITATE: