Karom Drinks lanseaza Corrido Sangria cu Grey Worldwide si AdVenture
Marti, 12 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Produsa de Karom Drinks, Sangria - bautura traditionala a Spaniei, se lanseaza pentru prima data si in Romania. Corrido Sangria va beneficia de o campanie media derulata pe TV si in presa. Creatia spotului precum si machetele de presa au fost realizate de Grey Worldwide Romania.Karom Drinks lanseaza Corrido Sangria cu Grey Worldwide si AdVenture

„Cercetarile noastre au aratat ca, intr-o piata dominata de bere, exista o mare parte a consumatorilor care simt nevoia unei alternative, o bautura usor alcoolizata, care sa aiba acelasi efect racoritor si sa se poata bea cu usurinta”, a declarat Miruna Patrascu, Marketing Manager Karom Drinks.  „Am adaptat gustul traditional al bauturii spaniole Sangria la preferintele locale si astfel s-a nascut Corrido Sangria, o bautura adresata in egala masura barbatilor si femeilor care doresc sa savureze o bautura cu un gust pasional”.

Lansarea oficiala a bauturii Corrido Sangria in Romania va avea loc pe litoralul Marii Negre, avand ca tema „Corrido va promite o vara senzuala”. Astfel, dupa mijlocul lunii iulie, o serie de petreceri, care au ca scop familiarizarea consumatorilor cu gustul Corrido Sangria, vor fi organizate in locatiile de pe litoral. Toata lumea va putea degusta o sticla de Corrido Sangria, iar cei care vor participa la concursuri au sansa de a castiga marele premiu – o vacanta pentru doua persoane in Spania.

„Intreg programul de pe litoral a fost gandit impreuna cu cei de la AdVenture, care s-au ocupat atat de conceptul creativ cat si de implementarea propriu-zisa a campaniei”, a mai declarat Miruna Patrascu.

„Marea provocare a acestei campanii a fost sa ne diferentiem de tot ce stim ca se intampla pe litoral in fiecare vara”, a spus Lucian Pavel, BTL Manager AdVenture. „Suntem convinsi ca am gasit acele elemente care sa faca din Corrido Sangria, starul acestei veri. De aceea va invitam la mega petrecerile Corrido Sangria ce vor avea loc in lunile iulie si august.”

Corrido Sangria este o bautura alcoolica, un amestec de vin rosu si fructe, usor acidulat „care se recomanda a fi baut rece in orice moment al zilei”, mai spun reprezentantii AdVenture. ( Iulian Toma)

PUBLICITATE: