Jukebox feat Bella Santiago, RAFAEL & Friends si MIHAI castigatori in a doua semifinala Eurovision Romania
Luni, 29 Ianuarie 2018

Urmatoarea semifinala a Selectiei Nationale va avea loc duminica, 4 februarie, la Craiova

adplayers.info

A doua semifinala Eurovision Romania si-a aflat castigatorii, duminica, 28 ianuarie, in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si TVR+.

La finalul unui show condimentat cu recitaluri de muzica rock, hituri sarbesti si acorduri rromanes, juriul a ales inca trei piese, alaturi de cele selectate in semifinala precedenta, pentru Marea Finala din 25 februarie - Jukebox feat Bella Santiago, RAFAEL & Friends si MIHAI. 

In decorul inedit al fostului manej imperial ce gazduieste Sala 2 a Teatrului National „Mihai Eminescu” din Timisoara, Jukebox feat Bella Santiago („Auzi Cum Bate”), Alessandro Danescu („Breaking Up”), Meriem („End The Battle”), MIHAI („Heaven”), Jessie („Lightning Strikes”), Romeo Zaharia („Maybe This Time”), Othello („Noi Suntem Padure”), Miruna Diaconescu („Run For You”), Serena („Safari”), Pragu’ de Sus („Te Voi Chema”), Endless feat Maria Grosu („Thinking About You”) si RAFAEL & Friends („We Are One”) au cantat pentru un loc in finala Selectiei Nationale.

Clasamentul primei semifinale Eurovision Romania este urmatorul:

Jukebox feat Bella Santiago („Auzi Cum Bate”)  58 de puncte

RAFAEL & Friends („We Are One”)  40 de puncte

MIHAI („Heaven”)  39 de puncte

Jessie („Lightning Strikes”)  26 de puncte

Miruna Diaconescu („Run For You”)  22 de puncte

Endless feat Maria Grosu („Thinking About You”)  21 de puncte

Pragu’ de Sus („Te Voi Chema”)  19 puncte

Othello („Noi Suntem Padure”)  17 puncte

Serena („Safari”)  17 puncte

Romeo Zaharia („Maybe This Time”)  16 puncte

Alessandro Danescu („Breaking Up”)  15 puncte

Meriem („End The Battle”)  0 puncte

Toate melodiile calificate in semifinalele Eurovision Romania pot fi ascultate pe site-ul dedicat, eurovision.tvr.ro.

Aradeanul de origine portugheza Ricardo Caria a deschis spectacolul de la Timisoara cu piesa castigatoare a Eurovision 2017, „Amar Pelos Dois”, iar Cargo, Neda Ukraden si Lavinia Raducanu au sustinut recitaluri electrizante in a doua parte a show-ului.

Surpriza serii a venit de la trupa Cargo, care a interpretat piesa „Romanie, te strig!”, in premiera tv, pe scena Eurovision Romania.

Semifinala a fost prezentata de Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu, sustinuti, din Camera Verde, de Dorina Talpes, prezentatoare la TVR Timisoara.

Alaturi de castigatorii serii - Jukebox feat Bella Santiago, RAFAEL & Friends si MIHAI -, in Marea Finala vor mai concura Alexia & Matei, Echoes si Eduard Santha si alti noua finalisti, ale caror nume le vom afla in urmatoarele semifinale Eurovision Romania: Craiova, in 4 februarie, Turda, in 11 februarie si Sighisoara, in 18 februarie. Show-urile vor fi transmise in direct  la TVR 1, TVR International si TVR Moldova precum si pe TVR+, de la ora 21.00.

Marian Ionescu, Ilinca Bacila, Nicu Patoi, Liliana Stefan si Viorel Gavrila sunt juratii care decid finalistii Selectiei Nationale 2018. Pe parcursul celor cinci semifinale, ei aleg cele 15 piese care vor intra in finala Eurovision Romania

In Anul Centenarului, Selectia Nationala se desfasoara sub sloganul „Eurovision uneste Romania!“. Seria celor cinci semifinale – o premiera in istoria concursului – a debutat pe 21 ianuarie, la Focsani.

Marea Finala va avea loc la Bucuresti, in Sala Polivalenta, pe 25 februarie. In ultimul act al Selectiei Nationale, publicul este singurul care va alege reprezentantul Romaniei pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese ramase in concurs.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: