Jetix si LazyTown au inchis Sos. Kiseleff pentru copii
Sambata, 31 Mai 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Special inchisa circulatiei pentru ei, Sos. Kiseleff a fost astazi locul de intalnire a sute de copii - 500 de premii au fost acordate numai in primele 2 ore ale evenimentului -  copii care au venit pentru a intalni personaje de poveste cu jucarii si fructe intr-un amplu spatiu de joaca.

 

Evenimentul „Traffic free pentru copii”, actiune organizata la initiativa canalului TV Jetix cu sprijinul Primariei Capitalei este  prilejuit de lansarea unui nou film serial pentru copii „LazyTown” ce isi propune sa atraga atentia copiiilor asupra miscarii in aer liber, intr-un spatiu sanatos, alaturi de familie si prieteni.

 

„Ceea ce am incercat noi de ziua copiilor este sa le dam sansa de a se misca intr-un spatiu liber, fara trafic, fara masini”, a declarat pentru AdPlayers, Miruna Barabas (foto) - Marketing Representative, Central Eastern Europe. „ Ne-am gandit la Sos. Kiseleff pentru ca lumea o cunoaste si ca fiind o zona cu verdeata in jurul ei, aerisita, curata”.  

 

„Am reusit sa facem din aceasta actiune o premiera, prin blocarea soselei Kiseleff si am adus mai aproape de sute de copii si parinti indemnul „LazyTown” pentru o viata mai sanatoasa”, a mai spus Miruna Barabas.

 

Evenimentul a debutat cu aparitia personajelor serialului in mijlocul copiilor, intr-un decor al lumii dinamice, colorate si fantastice a povestii LazyTown. Copiii de toate varstele au cantat si dansat alaturi de vedetele preferate (Andreea Balan, HI-Q), s-au intrecut in competitii sportive cu premii, iar parintii acestora au luat parte la discutii despre o nutritie sanatoasa si sport. Jocurile gonflabile, popicele uriase si concursul Ratele si vanatorii, giumbuslucurile clovnilor si desenele pe asfalt au fost preferatele celor mici.

 

LazyTown este un serial de povesti pline de energie, formate din actiune live, marionete si desene animate ce se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 7 ani. Serialul promoveaza un stil de viata sanatos printr-un mix distractiv de muzica si comedie plasat intr-o lume cu susul in jos!

 


/ PROFILE MEDIA

Jetix Europe este una din cele mai mari companii de entertainment pentru copii, care detine canale TV localizate, distributie de programme si produse de consum in Europa si Orientul Mijlociu.

 

Cele 14 canale Jetix, apartinand lui Jetix Europe, livreaza o combinatie unica de actiune, aventura si umor pentru copii cu varste intre 6 si 14 ani, in 58 de tari si 19 limbi, ajungand in peste 49 milioane de gospodarii. In plus, compania a lansat canalul platit GXT in Italia, canal care se adreseaza adolescentilor baieti.

 

Jetix Europe face parte din alianta globala de entertainment Jetix, lansata de Jetix Europe si de The Walt Disney Company (ABC Cable Networks Group si Jetix Latin America) in 2004. Prin aceasta alianta, Jetix ajunge in peste 289 milioane* de gospodarii cu televizor, in 80 de tari si 25 de limbi la nivel international.


PUBLICITATE: