Jetix – 2,2 % rating mediu pe 4-14 ani, in luna mai
Marti, 10 Iunie 2008

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

 

Ratingul mediu al Jetix in luna mai pe intervalul orar 7-24 a fost de 2.2% pe targetul format de copiii cu varste intre 4 si 14 ani din mediul urban, fiind urmat de Cartoon Network (2.0%) si Minimax (1.5%), anunta o informare Splendid Thematics, regia care vinde postul de televiziune pentru copii si adolescenti.

 

Potrivit sursei care citeaza date de audienta de la Gfk Romania, in primele trei saptamani de difuzare, serialul LazyTown, lansat pe 19 mai 2008, s-a situat pe primul loc in cadrul programelor JETIX si pe locul 3 in cadrul tuturor programelor statiilor pentru copii.

 

Reprezentantii de vanzari ai postului de televiziune mai spun ca episodul de dimineata al LazyTown transmis pe 31 mai, in ziua evenimentului de lansare oficiala, s-a situat, pe primul loc in cadrul topului programelor individuale ale televiziunilor pentru copii, cu un rating mediu de 7.7%. 

 

Autorii datelor de audienta mai spun ca in ierarhia JETIX, Lazy Town a fost urmat de H2O (7.3%), Spioanele (6.7%) si Copiii de la camera 402 (6.6%).


PUBLICITATE: