Itsy Bitsy FM a instalat la Flanco telefoane pentru Mos Craciun
Miercuri, 12 Decembrie 2007

.

.

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Itsy Bitsy FM a demarat campania “Telefoneaza-i Mosului!” si a construit 16 cabine telefonice speciale pe care le-a amplasat in magazinele Flanco din Bucuresti, Constanta si Satu Mare.Comunicarea a inceput pe 1 decembrie si tine pana in seara Ajunului, pe 24 decembrie.

Potrivit autorilor campaniei, pana acum, sute de copii au luat deja cu asalt telefoanele speciale. Ei i-au auzit vocea lui Mos Craciun care ii intreba daca au fost ascultatori si ce isi doresc sa le aduca. Cei mai multi au marturisit ca au fost cuminti, ascultatori si au promis ca asa vor fi si la anul, spre bucuria parintilor lor, care nu rateaza ocazia  de “a trage cu urechea” si de a afla ce isi doresc copiii lor cu adevarat.

Conform statisticilor Itsy Bitsy FM, cei mai multi dintre copii isi doresc sa gasesca sub bradul de Craciun play station si telefoane mobile cu clapeta. Mesajele cele mai interesante pot fi ascultate pe frecventa Itsy Bitsy FM, iar detalii despre campanie mai sunt oferite si in proaspat lansatul ItsyBitsy.ro, semnat de Webstyler.

PUBLICITATE: