"Imi propun [..] sa facem fata crizei financiare, ce pare sa ameninte toate industriile mondiale"Pavel Stanchev, Kanal D
Luni, 02 Februarie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

„Imi propun ca prin alaturarea mea echipei KANAL D Romania sa completez valorile si viziunea brandului KANAL D, sa continuam cresterea in rating si share, sa imbunatatim Brand Image-ul statiei si sa facem fata crizei financiare care pare sa ameninte toate industriile mondiale” a afirmat, pentru AdPlayers, Pavel Stanchev (foto), noul CEO Kanal D Romania, numit la inceputul lunii februarie, intrebat care sunt obiectivele pe care le are la numirea sa in functie.

„Totodata, sper ca prin expertiza si experienta mea sa aduc un ad-ed value atat in piata de televiziune cat si in industria de comunicare”, subliniaza executivul.

“Preluarea pozitiei de CEO al Kanal D Romania este pentru mine o mare onoare dar si o mare responsabilitate”, a mai spus noul presedinte al postului din grupul Dogan. „Piata media, si in special piata de televiziune din Romania, este una profesionista, cu o concurenta foarte mare, iar efortul pentru orice punct de rating este unul mare, si se obtine cu multa munca, atentie si inspiratie.

Fost HBO si Nova Tv Bulgaria, Pavel Stanchev a fost  numit CEO (Chief Executive Officer) al KANAL D Romania, incepand cu data de 1 februarie 2009. İntre 1997-2002. Stanchev a fondat si condus, din pozitia de general manager, una dintre cele mai importante televiziuni pay-TV, HBO Romania, apoi a ocupat pozitia de CEO al RTL Televizia din Croatia. İn ultimii 4 ani, Stanchev a fost CEO al Nova TV Bulgaria, parte a Atenna Greece.


PUBLICITATE: