Image Promotion are 3 oameni noi
Joi, 22 Iunie 2006

Image Promotion are 3 oameni noi( AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Image Promotion are trei oameni noi. Agentia de relatii publice condusa de Alexandru Paius i-a cooptat de curand, pe Ana-Maria Marinescu ca Senior Account Executive, Marius Munteanu -  Art Director si, unul din absolventii Olimpiadelor Comunicarii din acest an, Florin Ionescu , acum Account Assistant, Image Promotion.

Image Promotion are 3 oameni noi

Ana-Maria Marinescu (foto)- Senior Account Executive, Image Promotion vine cu o experienta de peste 2 ani in domeniul relatiilor publice, dobandita in agentiile Ogilvy PR si Prais Corporate Communications. Dupa cum afirma reprezentantii agentiei, Ana-Maria a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Universitatea din Bucuresti, si a interactionat pentru prima data cu specialistii in PR ca Presedinte PRIME Romania – Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, Filiala Romana.

Image Promotion are 3 oameni noiMarius Munteanu (foto) - Art Director, Image Promotion este Absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice si masterand al cursurilor de E-Business din cadrul Facultatii de Cibernetica, Marius sustine ca a fost dintotdeauna fascinat de domeniul comunicarii. Impartindu-si timpul intre examene si diverse job-uri sezoniere, Marius a decis ca in anul 2 de facultate sa se angajeze fulltime pentru o companie multinationala de consultanta – Louis Berger Group.

Timp de aproape 2 ani, el mai spune ca a ocupat pozitia de Graphic Designer, elaborand de la elementele grafice specifice identitatii vizuale, pana la textele pentru diferitele materiale de prezentare. Urmatorul pas in evolutia sa profesionala a fost acela de a fi copywriter in cardul agentiei Brands&Bears, agentie unde a avut ocazia sa lucreze pentru clienti precum: JTI, Unilever si BIC.

Image Promotion are 3 oameni noiFlorin Ionescu (foto), Account Assistant, Image Promotion se poate lauda cu o medalie de aur la Olimpiadele Comunicarii din acest an, la sectiunea de Comunicare Politica. Florin Ionescu are 21 de ani si este student la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, sectia Relatii Publice si Publicitate.


PUBLICITATE: