Ileana Badiu, Zobi Schrotter si Mihai Bocai personalizeaza mesajele video de la celebritati pentru fanii lor cu Dedic.world
Miercuri, 17 Iunie 2020

 

Credit: https://www.dedic.world/

“Am creat aceasta platforma pentru ca nevoia oamenilor de a fi conectati emotional unii fata de ceilalti este enorma in general, dar cu atat mai prezenta acum in situatia in care ne aflam in aceasta perioada, in care ne este impusa distantarea sociala si nu stim ce ne va rezerva viitorul” a spus Ileana Badiu, unul dintre cei trei initiatori ai platformei

AdPlayers. info

Trei antreprenori romani sprijiniti de echipele din care fac parte - Ileana Badiu, Zobi Schrotter si Mihai Bocai au lansat Dedic.world - primul marketplace care transmite mesaje video personalizate de la celebritati pentru fanii lor.

Prin intermediul platformei, o urare, o felicitare, o incurajare, o declaratie de iubire, o imbarbatare sau orice alt mesaj poate fi transmis prin Dedic.World, in toate colturile lumii. Potrivit initiatorilor, romanii de pretutindeni au acum instrumentul perfect pentru a-si darui cele mai emotionale cadouri, direct prin vocea celebritatilor indragite.

Lansarea noului produs inovator isi propune sa vina in sprijinul tuturor celor care vor sa daruiasca celor dragi un mesaj video, personalizat, prin intermediul unei vedete favorite, in contextul in care salile de teatru si concerte deocamdata raman inchise, stadioanele au tribunele goale, iar departarea dintre celebritati si fanii lor a devenit si mai mare.

“Am creat aceasta platforma pentru ca nevoia oamenilor de a fi conectati emotional unii fata de ceilalti este enorma in general, dar cu atat mai prezenta acum in situatia in care ne aflam in aceasta perioada, in care ne este impusa distantarea sociala si nu stim ce ne va rezerva viitorul” a spus Ileana Badiu.

,,Celebritatile au nevoie de publicul lor si invers, familiile si prietenii au nevoie de gesturi din partea celor dragi, cu totii avem nevoie de mesaje pozitive si incurajari. Acest marketplace virtual ofera o solutie integrata pentru toate aceste situatii, fiind totodata un spatiu cald, creativ si usor de utilizat”.

Conform autorilor, Dedic.World va gazdui o larga varietate de celebritati: actori, cantareti, sportivi, influenceri, vloggeri, comedianti de stand-up, DJ, scriitori si se va extinde si catre alte categorii de personalitati publice, in functie de cerintele pietei. Prin intermediul platformei, orice om va putea cere, pentru cei dragi, mesaje personalizate de la celebritatile prezente pe Dedic.World.

Dedicata gandurilor si intentiilor pozitive, platforma Dedic.World isi propune sa sustina si cauze umanitare, spre care va dona din incasari pentru diverse cauze sociale sustinute de celebritati.

Cei trei fondatori sunt antreprenori romani de succes alaturi de echipele lor, care au contribuit la dezvoltarea platformei inovatoare de comunicare: Ileana Badiu, antreprenor in domeniul publicitatii, co-fondator al agentiei Wunderman Romania, dar si creatoarea comunitatii on-line, www.super40.ro, Zobi Schrotter, antreprenor in Industria Textila, Publicitate Outdoor, Real Estate, New Tech si IoT pentru Industria de Lighting si Mihai Bocai co-fondator al agentiei de marketing digital Evonomix si al tehnologiei de automatizare a continutului in social media ProductLead.

“Dedic.World este un prim exemplu de manifestare a paradigmei “Platform as a Service” pe care am construit-o in ultimii 2 ani cu ProductLead. O tehnologie ce poate fi utilizata ca un serviciu in orice scenariu de business in care discutam de creatori de continut. Construind peste o infrastructura tehnica puternica, peste un set de big data si avand la dispozitie instrumentele dezvoltate in aceasta perioada, Dedic.World are un avantaj competitiv evident. Creatorii de continut vor avea acces la o tehnologie unica ce ii va ajuta sa monetizeze eficient profitand de talentul lor.” Mihai Bocai.

Fondatorii platformei subliniaza ca inovatia aplicatiei Dedic.World nu consta doar in ideea in sine, ci si in simplitatea utilizarii acesteia, fiind un produs care integreaza complet, toate serviciile oferite, intr-o forma simpla si digitalizata. De la cel care comanda mesajul, la celebritatea care il realizeaza, pana la beneficiarul final, toti vor avea de urmat cea mai simpla mecanica de conectare, plata, monetizare, fiscalizare si vizualizare.

Mai mult in Media, Interactive, Digital


PUBLICITATE: