Gustul Pepsi Light este "fabricat" in reteaua BBDO
Marti, 07 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) Campania Pepsi Light a ajuns si in Romania. Demarata international la 1 aprilie, campania realizata in Franta de CLM BBDO a ajuns de curand si in tara noastra. Sub sloganul “Gustul PEPSI LIGHT! Prea bun pentru ca sa fie Light!”, noua campanie este implementata de  Graffiti BBDO ( Publicitate, Relatuii Publice) si Media Direction ( planificare si cumaprare de media).

Gustul Pepsi Light este fabricat in reteaua BBDO

Campania poate fi urmarita pe cele mai importante canale de televiziune, in presa, cinema, precum si la punctele de vanzare.

Dupa cum sustin reprezentantii Graffiti BBDO, cele doua noi spoturi din campanie-“Reconcilierea” si “Tribut”- prezinta cu mult umor reactiile unor personaje atunci cand banuiesc ca li s-a servit alta bautura racoritoare decat cea comandata. Fiindca au cerut un Pepsi Light, iar gustul bauturii din pahar era “prea bun ca sa fie light”, ei au o reactie neasteptata, mergand pana la amenintarile tipice mafiei, mai afirma cei de la Graffiti BBDO.

Gustul Pepsi Light este fabricat in reteaua BBDO

Reimpacarea familiilor mafiote din “Reconcilierea” si celebra interpretare a lui Marlon Brando din “Nasul”, reprodusa in “Tribut”, mizeaza pe elemente ce isi doresc sa aduca notorietatea spoturilor Pepsi: atitudine, surpriza, originalitate.

 “Sa asociezi un produs adresat preponderant femeilor, cum este Pepsi Light, cu atmosfera din filmele cu mafia italiana-iata o abordare curajoasa, cu care Pepsi isi surprinde din nou consumatorii” spune Catalin Luscu, Franchise & Marketing Manager PepsiCo International pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. “

Lansat in Romania in 2000, Pepsi Light se adreseaza cu precadere publicului feminin, cosmopolit, interesat de mentinerea siluetei si de un stil de viata sanatos.

Pepsi Light este o marca inregistrata PepsiCo, Inc. Potrivit companiei, produsul face parte din cea mai extinsa gama de bauturi de tip cola din Romania, grupul PEPSI LA PUTEREA 6 (Pespi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist Light Lemon si Pepsi X). Produsele PepsiCo sunt imbuteliate si distribuite in Romania si Republica Moldova de imbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SA.


PUBLICITATE: