Grila noua la Itsy Bitsy FM cu atmosfera de vacanta si parenting cu mama blogger Ela Craciun.
Joi, 21 Iunie 2018
 

Credit: Itsy Bitsy FM / PR 
Pe langa emisiuni cu atmosfera de vacanta, mama blogger Ela Craciun va intra, in aceasta vara, in familia Itsy Bitsy FM, prin lansarea unui nou proiect radio cu titlul “Jurnal de sarcina”.

adplayers.info

Grila noua la Itsy Bitsy FM cu atmosfera de vacanta si parenting cu mama blogger Ela Craciun. 

„Noua grila de programe Itsy Bitsy FM aduce atmosfera de vacanta in orice casa. Te simti ca si cum ai fi pe plaja cand asculti noile emisiuni Happy Music de vacanta, jocurile din emisiunea Castele de nisip, Zapa Interviurile de vacanta, noile emisiuni Meditatii pentru parinti, in varianta estivala in care copiii raspund intrebarilor realizatorului Alex Zamfir in locul specialistilor si muzica aleasa cu atentie, ca sa simti racoarea brizei la tine in apartament sau masina, toata vara” anunta responsabilii de relatii publice ai postului.

Pe langa emisiuni cu atmosfera de vacanta, mama blogger Ela Craciun va intra, in aceasta vara, in familia Itsy Bitsy FM, prin lansarea unui nou proiect radio cu titlul “Jurnal de sarcina”. Pastila radio care va aduce ascultatorilor trairile si experientele unei mame pe parcursul intregii sarcini,  va intra in grila radioului pentru parinti si copii, din data de 25 mai si difuzata luni si vineri dimineata in cadrul emisiunii Happy Music cu Ruxandra. Acesta este primul proiect radio al Elei Craciun si este inspirat din viata personala,  ea anuntand in urma cu cateva saptamani a treia sarcina.

Ela Craciun este autoarea blogului elacraciun.ro, desemnat anul trecut de catre Forbes Romania cel mai citit blog de parenting. Experienta de a fi a treia oara mama a inspirat-o pe Ela sa dezvolte acest proiect impreuna cu radioul cel mai ascultat de comunitatea de parinti din Romania si sa aduca informatii noi pentru acestia.

“Opinia multor oameni este ca la a treia sarcina ar trebui sa fie mai usor. In realitate, lucrurile se schimba in fiecare zi din punct de vedere medical iar venirea pe lume a unui bebelus nu este niciodata o menire simpla pentru o mama.  De cand am aflat ca sunt insarcinata am experimentat emotia ca si cum ar fi pentru prima data, iar stangacia si temerile unei mamici nu dispar o data cu experienta. De acum 12 ani, cand eram la prima sarcina, tehnologia medical a facut un salt uris iar informatiile de acum sunt mult mai generoase pentru parinti. Imi doresc sa aduc in aceasta emsiune informatii de la specialisti care sa ne indrume catre cele mai bune soltii pentru proaspetele familii” a declarat Ela Craciun.

Proiectul radio Jurnal de sarcina cu Ela Craciun” se va desfasura pe toata perioada sarcinii Elei si are ca subiecte sanatatea mamei, cum ne temperam emotiile si frica, dar si alte subiecte pregnante in preocuparile zilnice ale viitoarelor mame.

Mai mult in Media, Radio, CSR


PUBLICITATE: