GOLD FM a scos pe piata "Povestea cantecelor de Craciun"
Vineri, 20 Noiembrie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Postul de radio Gold FM (Realitatea Catavencu) a scos pe piata "Povestea cantecelor de Craciun". Prezentat de Gold FM si produs de Roton, discul este o imbinare intre un audiobook si o compilatie muzicala clasica. CD-ul contine 12 dintre cele mai ascultate melodii de Craciun si povestea fiecarui cantec, cum au fost compuse, cui au fost dedicate, unde au fost ascultate prima data. 

Printre piesele si povestile de pe disc se numara cele ale Jingle Bells, Silent Night, The Christmas Song, Let it snow si altele, in interpretari memorabile ale lui Frank Sinatra, Mahalia Jackson, Nat King Cole sau Dean Martin.

Reprezentantii de relatii publice Gold FM au afirmat pentru AdPlayers ca prima serie de CD-uri a plecat catre distribuitori in 1.500 de exemplare, urmatoarele livrari urmand sa fie onorate in functie de cerererile din piata. 

 Povestile cantecelor de Craciun au fost culese si narate pe compilatie de Raluca Moianu – director de programe al postului de radio, alaturi de Alina Dimitriu – realizator de programe. Discul se gaseste in magazinele Diverta, Carrefour, Cora, Real, Selgros, Kaufland, in benzinariile OMV, Petrom, MOL si in toate centrele de vanzare a CD-urilor cu muzica. Pretul unui disc este de 24,9 lei.

PUBLICITATE: