GAV|Scholz&Friends premiata la World Media Festival, Hamburg
Luni, 05 Iunie 2006

.GAV|Scholz&Friends premiata la World Media Festival, Hamburg

.GAV|Scholz&Friends premiata la World Media Festival, Hamburg

( AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

GAV|Scholz&Friends Bucuresti a primit cea mai inalta distinctie in categoria Advertising – TV Commercials pentru spotul TV “Specie pe cale de disparitie” la recent incheiata editie a “World Media Festival ce premiaza in fiecare an la Hamburg excelenta in comunicare media la nivel mondial.

Executia realizata pentru promovarea sponsorizarii Raiffeisen Bank a “Festivalului de Film Independent Anonimul 2005” a adus agentiei conduse de Lucian Georgescu si Dan Micu trofeul “Intermedia Globe Gold” .

Creativii agentiei spun ca tiparul narativ al spotului este un “qui pro quo” grefat pe formatul unui documentar TV: un “explorator” cauta o specie pe cale de disparitie, care se “cuibareste” o data pe an la Sf. Gheorghe, in  Delta -  Filmul Independent!

GAV|Scholz&Friends premiata la World Media Festival, Hamburg“Executia este o mica bijuterie cinematografica, creata de o mana de entuziasti si iubitori de cinema si regizata de cel considerat la Golden Drum 2005, in cadrul competitiei Studio Drum, ca fiind cel mai promitator talent regizoral din regiune”, a declarat Lucian Georgescu (foto), Managing Partner GAV|Scholz & Friends, care face referire la premiul regizorului Alexandru Maftei castigat la editia de anul trecut a festivalului de publicitate de la Portoroz. ”Le multumim celor de la Raiffeisen Bank pentru curajul si deschiderea de a accepta o creatie neortodoxa”, a mai precizat Georgescu.

Autorii

Filmul a fost produs de Rollin Film, avandu-l ca regizor pe Alexandru Maftei si ca director de imagine pe Radu Aldea. Filmarile au avut loc in Delta, sub coordonarea lui Tudor Reu (productie).

Spotul a fost realizat de echipa comuna Raiffeisen Bank si GAV|Scholz&Friends Bucuresti, formata din: Robert Zanescu (Marketing Director), Roxana Cefan (Advertising & Promotion Manager), Ana Maria Marinescu (Advertising & Promotion Manager) si Irina Carbunescu (Marketing Coordinator) din partea clientului si Marius Rosu (Director de Creatie), Dana Cavaleru (Copywriter) si Lorena Stoica (Traffic & Production Manager) din partea agentiei.

“World Media Festival”

“World Media Festival” reuneste in fiecare an la Hamburg specialisti ai industriei media mondiale. Festivalul, organizat din 2000, premiaza proiecte de advertising, animatie, business TV, comunicare  corporate, comunicare interna, documentare, relatii publice, promotii de vanzari si filme de scurt metraj din intreaga lume.

Castigatorii sunt alesi, de catre un juriu international independent, in functie de tehnicile si calitatea artistica ale proiectelor, dar mai ales pe baza eficientei comunicarii.


PUBLICITATE: