Fost sef de proiect Eva.ro (iMedia), Dana Tudor este acum Project Manager la Feminis.ro, editat de Bazar Publishing
Duminca, 17 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Fosta sefa de proiect de la Eva.ro (iMedia) - Dana Tudor (foto, dreapta) este acum Project Manager la noul Feminis.ro editat de Bazar Publishing. 

Proaspat lansat, din 15 februarie, proiectul se pozitioneaza primul portal web 2.0 pentru femeile din Romania.

 

 “Avem ca obiectiv sa atingem 400.000 de vizitatori si in jur de 1,5 Milioane de pagini pe saptamana, in primele 3 luni, poate chiar mai devreme”, a declarat, pentru AdPlayers, Dana Tudor. 

"
Strategia noastra este sa promovam serviciile cele mai noi prezente la nivel international, iar in prezent oferim interactivitate foarte mare. Fetele si femeile din Romania isi pot crea o comunitate, isi pot salva filme si fotografii, si in general orice inseamna interactivitate in spatiul virtual, prin servicii avangardiste.”, a mai spus sefa de proiect.

 

Potrivit autorilor, portalul are ca tinta femeile „professional” cu varste intre 20 si 40 de ani. Printre categoriile noului portal se numara Moda, Frumusete, Dieta&Sport, Dragoste&Sex, Stil de viata, Sanatate, dar si informatii specializate pentru Mirese, Sarcina&Copii, Casa&Gradina, Gastronomie, Divertisment, Calatorii sau Tehnologie.

 

Fost project manager la iMedia, Dana Tudor s-a aflat timp de 7 ani la conducerea unuia dintre cele mai mari portaluri de profil din Romania – Eva.ro.  Acum project manager la Feminis.ro,  de-a lungul timpului Tudor a mai lucrat  pentru titluri precum Unica, Biz, Evenimentul Zilei sau Ziarul Financiar.

 

Editorul portalului Feminis - Bazar Publishing, este o companie cu activitate pe Internet infiintata in septembrie 2006 de Val Voicu, seful brokkerului de media AdEvolution, si Mihai Musatoiu – editorul DailyBusiness.ro. Pe langa portalul de femei nou lansat - feminis.ro, compania Bazar Publishing mai este editorul publicatiilor DailyBusiness.ro si FrontNews.ro, precum si al proiectului experimental de sport CePanaMea.ro .


PUBLICITATE: