Fost Mediafax Group si Intact Media Group, Oscar Saska se alatura Teads Romania pe clientii cheie
Marti, 26 Februarie 2019


Oscar Saska, Key Accounts Manager, Teads Romania.

Credit: Teads

AdPlayers. info

Teads, Platforma Globala Media, isi extinde echipa sa in Romania. Fost Mediafax Group, Intact Media Group si Organic Communication, Oscar Saska s-a alaturat echipei in functia de Key Accounts Manager. In noul sau rol, Saksa spune ca aspira sa redirectioneze piata romaneasca de publicitate de la cea predominant televizata la cea in format digital.

Potrivit lui Alex Savic, Managing Director CH/CEE, Saska intareste echipa pe piata de publicitate nationala, contribuind la extinderea continua a pozitiei acesteia de lider global pe piata de publicitate video din Romania.

Teads, Platforma Globala Media, reuneste cei mai renumiti editori din lume si le ofera posibilitatea de a conecta agentii de publicitate cu o audienta peste 1,4 miliarde de oameni in fiecare luna. Experientele de publicitate Teads create special pentru dispozitive mobile furnizeaza atentie si garanteaza rezultate pe intregul segment de marketing.

Prin platforma sa atotcuprinzatoare, Teads furnizeaza tehnologii de gestionare a cererii si a vanzarii,  tehnologie creativa pentru a asigura o eficienta media mai buna marcilor, solutii de monetizare mai bune editorilor si experiente mai bune consumatorilor.

Teads face parteneriat cu comercianti, agentii si editori de varf prin intermediul unei echipe de peste 750 de persoane din 26 de tari.

Mai mult in Media, Management, Oameni



PUBLICITATE: